Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kríza v manželstve?! Na uniknuté video Bieberovcov okamžite zareagovala nielen Hailey!
Zdielať na

Kríza v manželstve?! Na uniknuté video Bieberovcov okamžite zareagovala nielen Hailey!

Archívna reportáž

Aj keď je manželstvo v ideálnom svete tým najkrajším spojením muža a ženy, dokáže byť aj poriadne trpké. Kumšt šťastných manželstiev iste spočíva vo veľkej dávke tolerancie a azda aj v potlačení vlastného ega, ktoré občas vyraší u každého a môže zapríčiniť nemalé búrky vo vzťahu. Svojimi prvými turbulenciami vraj prechádzal aj prominentný manželský párik Bieberovcov, o čom malo svedčať video, ktoré zaplavilo internet. Spevák na ňom po menšej výmene názorov na svoju polovičku zvýšil hlas a pohotoví okoloidúci tento moment zachytili na kameru.

O tom, že medzi Justinom Biberom a jeho manželkou Hailey to uplynulý víkend počas šou v Las Vegas poriadne zaiskrilo, informoval aj denník Page Six na základe virálneho videa, ktoré zachytáva pár vo vášnivej debate. Podľa vyjadrenia modelky Hailey Bieber je však medzi ňou a slávnym spevákom všetko v najlepšom poriadku. Po zverejnení videa tak na sociálnej sieti promptne zareagovala, aby ukončila dohady a špekulácie o tom, že by v ich dokonalom manželskom raji nastali komplikácie. 

Nuž, a ako inak mohla Hailey úspešne prezentovať alibi než na Instagrame, na ktorom má modelka vic ako 36 miliónov sledovateľov. "Spomínam na to, aký úžasný bol minulý víkend," napísala 24-ročná modelka v Instastories k fotke, na ktorej sa bozkáva so svojím manželom Justinom. "Prežila som najlepšie chvíle obklopená toľkou láskou," presviedča o idylke v jej manželstve svojich fanúšikov v príspevku. V amatérskom videu, ktoré sa stalo bleskovo virálnym, totiž neznámy autor zachytill 27-ročného Biebera a jeho manželku chvíľu po tom, ako spevák aktuálneho hitu "Peaches" vystúpil s ďalším známym umelcom Diplom v nočnom klube XS v Las Vegas v sobotu večer. Na ňom Justin niečo až príliš vášnivo vysvetľuje svojej zákonitej, čo niektorí  diváci pravdepodobne vyhodnotili ako hádku.

Justin bol zachytený na videu, kde prudko gestikuluje pred tvárou svojej manželky, niektorí sú presvedčení o hádke, iní tvrdia, že bol spevák iba vo vytržení po vydarenom vystúpení:

Avšak iní očití svedkovia v komentároch k zverejnenému videu okamžite vyvrátili podobné dohady. "Vôbec nekričal, boli sme tam, boli sme svedkami toho, čo sa stalo. Bol iba vo vytržení," napísal jeden z fanúšikov. "Mal z toho vystúpenia obrovský adrenalín," napísal očitý svedok na Twitter. "Nebol nahnevaný na Hailey a nekričal na ňu. Je hrozné, ako ho vždy vykresľujú ako zlého chlapca, hoci má od toho veľmi ďaleko," napísal rozhorčene jeden z Justinových obhajcov v statuse na sociálnej sieti. Aj Hailey schladila všetkých neprajníkov a ľudí bažiacich po škandále. "Všetky tie príbehy, ktoré sa šíria, sú viac než nepravdivé. Nepodliehajte negatívnym rečiam," napísala 24-ročná kráska z prominentnej hollywoodskej rodiny Baldwinovcov. 

Neskôr na párty po vystúpení bolo medzi hrdličkami všetko v najlepšom poriadku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

V minulosti pár priznal, že manželstvo môže byť aj tvrdý oriešok. "Manželstvo je veľmi ťažké. To je veta, na ktorú netreba zabúdať. Je to naozaj veľmi ťažké," povedala ešte vo februári 2019 oduševnene Hailey Baldwin v rozhovore pre magazín Vogue, na čo Justin pohotovo dodal, že ten boj sa však oplatí. "Nechceme sa navzájom stratiť. Nechceme povedať nesprávnu vec, a tak bojujeme s tým, aby sme príliš nevyjadrovali svoje emócie. To ma úplne privádza do šialenstva, pretože ja sa jednoducho potrebujem vyjadriť a bolo naozaj ťažké prinútiť ju povedať, čo cíti," vyjadril sa vtedy Justin, čo môže vysvetliť ich menšie prieky, ktoré však nastanú azda v každom manželstve. Zdá sa ale, že u Bieberovcov naďalej svieti slnko a fanúšikovia o lásku promi dvojice nemusia mať obavy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie