Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kavaschová je doma z pôrodnice a už aj sa vybrala s bábom na prechádzku! TAKÝTO parádny kočík má!
Zdielať na

Kavaschová je doma z pôrodnice a už aj sa vybrala s bábom na prechádzku! TAKÝTO parádny kočík má!

Archívna reportáž

Minulý týždeň sa stali herečka Dominika Kavaschová (31) a jej partner, herec a hudobník Daniel Fischer (33) rodičmi. Bábo síce na seba nechalo päť dní čakať, zato si zabezpečilo krásny dátum narodenia - 5. 5. 2021. Teraz si už bábätko naplno užívajú doma.

Dcérka Dominiky Kavaschovej a Daniela Fischera dostala krásne meno Maia a prišla na svet v bratislavskom luxusnom pôrodnom sanatóriu, ako deti mnohých známych osobností. Dominika je nadšená, žiadne desivé vízie pôrodu a varovania sa nenaplnili.

Presne týždeň je malá Maia na svete, no tých pár dní znamená obrovskú zmenu pre všetkých troch členov novopečenej rodinky. "Tento týždeň mi prišiel ako mesiac a mám pocit, že som na slniečku a na vzduchu nebola neskutočne dlho. Zažila som toľko, že sa to nedá ani opísať slovami," začala obsiahlejší príspevok Dominika.

Dominika si dá načas od obrazoviek pokoj:

Najmä ženy vždy zaujíma, ako prebehol pôrod a Dominikina skúsenosť poteší, ktorá zhodnotila, že bol super. "Pozdravujem všetky bububu ženy, ktoré ma strašili pred tehotenstvom aj pôrodom a vety ako 'veď počkaj, keď toto, veď počkaj, keď tamto' - už nikdy vás nebudem počúvať a dopredu sa strachovať a ja sama žiadne bububu robiť nikomu nebudem, skôr naopak, musíme sa povdzbudzovať," napísala Dominika jasný odkaz a podobne to cíti aj v šestonedelí. No uznala, že by si zaslúžila titul za to, čo všetko sa musela naučiť prvé dni po pôrode - kŕmenie, uspávanie či manipulácia s novorodencom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

No Dominika na to nie je sama. "Fyzicky sa cítim dobre, lebo mám najlepšieho muža na svete, ktorý je od prvého dnň aj najlepší otec na svete a umožňuje mi pospať si ako kráľovná," zložila poklonu partnerovi, ktorý by mohol inšpirovať všetkých mužov. A keďže sa Maia narodila do krásneho májového počasia, Dominika sa rozhodla neotáľať a už aj sa vybrala kočíkovať. Vybrala si holandskú značku, ktorú má napríklad aj Soňa Skoncová či Monika Bagárová. Za kočík zaplatila zhruba niečo vyše tisíc eur, no ako je zrejmé aj z komentára, nevie si ho vynachváliť.

Súvisiace články

Najčítanejšie