Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bagárovej sestra už nedokázala mlčať! Pravda o rozchode Moniky a jej partnera Muradova!
Zdielať na

Bagárovej sestra už nedokázala mlčať! Pravda o rozchode Moniky a jej partnera Muradova!

Archívna reportáž

Monika Bagárová (27) sa stala minulý rok v máji po prvýkrát mamou. Jej dievčatka dostalo krásne meno - Rumia, na počesť jej starej mamy, matky Monikinho partnera. Zápasník MMA, Makhmud Muradov (31), pochádza z Uzbekistanu a jeho dcérka akoby mu z oka vypadla. Zdalo sa, že rodinná idylka je dokonalá, keď zrazu Mach, ako ho Monika volá, zmizol zo spoločných fotiek.

Česká speváčka Monika Bagárová (26) a uzbecký zápasník Makhmud Muradov (30) sa dali dokopy na jeseň 2018. Že nešlo o ľahkovážnu známosť bolo jasné už o rok a pol neskôr, keď bola Monika v očakávaní prvého dieťatka, čo vraj to nebola žiadna "nehoda", ani náhoda.

Po narodení dcérky obaja novopečení rodičia len tak žiarili, no Mach si svoju dcérku až tak užívať nemohol, keďže jeho tréningový a zápasový plán je mimoriadne náročný. No šok prišiel na jar 2021, keď bol takmer tri mesiace v Uzbekistane, údajne pre komplikácie v rodine. Pochopiteľne, ľudia sa už začínali pýtať, či je so vzťahom k Monike všetko v poriadku. Ona tvrdila, že rozhodne áno a denne vraj boli v telefonickom kontakte.

Monika má so sestrou hlas na nerozoznanie, počuť to aj v ich spoločnej piesni:

Ako sa ukázalo v deň osláv prvých narodenín malej Ruminky, Makhmud konečne dokvitol domov a všetci si vydýchli, že rozchod sympatických rodičov dievčatka sa nekoná. No pravdou je, že odvtedy nepribudla na Monikin ostro sledovaný Instagram ani jediná spoločná fotka páru, pričom ešte pred Machovým marcovým odchodom sa zjavovali často. 

Okrem narodenín Ruminky koncom mája je toto jediná spoločná fotka Moniky a Macha zverejnená za ostatného polroka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Nečudo, že ľudia majú opäť otázky, ako to teda so vzťahom Bagárovej a Muradova je, akoby jediným dôkazom vzťahu mali byť fotky na sociálnych sieťach. Už to nevydržala mladšia sestra Moniky, tiež nádejná speváčka Natálie a prezradila, ako je to so vzťahom či údajným rozchodom jej sestry. "Sú stále spolu. Niekedy ma zaráža, prečo majú ľudia stále chuť starať sa do súkromia. Budem k vám celkom úprimná. Sú veci, o ktorých nemusíte nič vedieť a pýtať sa na to. Mne sa to zdá byť od ľudí dosť nevhodné. Monča sa s Machom nerozišla! Len majú každý dosť svojej práce, takže je pre nich spoločný čas momentálne ťažšie nakombinovať, to je celé," napísala zjavne podráždene. Snáď táto odpoveď verejnosť na čas uspokojí, no iste by bolo najúčinnejšie, ak by Monika pridala konečne nejakú spoločnú fotku - to by zrejme splnilo očakávania ľudí v tejto dobe instagramovej.

Súvisiace články

Najčítanejšie