Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na nepoznanie! Herečka si dopriala k jubileu holú hlavu!
Zdielať na

Na nepoznanie! Herečka si dopriala k jubileu holú hlavu!

Archívna reportáž

Väčšina ľudí, a najmä žien, si veľmi potrpí na pekných, hustých a zdravých vlasoch. V dnešnej dobe už existujú rôzne techniky ako vlasy zahustiť, dodať im objem či ich niekoľkými ťahmi žehličky vyrovnať či naopak, zvlniť. Avšak je aj hŕstka žien, čo sa rozhodne zobrať do rúk nožnice a holiaci strojček a zbaviť sa vlasov takzvane "na koleno". Jedna z takých žien sa našla aj medzi prominentmi, rovno v nablýskanom Hollywoode.

Známa hollywoodska herečka Jada Pinkett Smith si na svoje blížiace sa okrúhle 50. narodeniny rozhodla dopriať celkom netradičný darček. Svoju polstoročnicu oslávi manželka herca Willa Smitha s holou hlavou. Herečka, ktorá sa v posledných mesiacoch ukazuje vo svojej talkšou Red Table Talk v turbane na hlave, tak urobila na naliehanie svojej dcéry Willow, no zároveň mala podľa jej slov jednoducho chuť urobiť niečo bláznivé.

Manželka herca Willa Smitha sa svojim sledovateľom na sociálnej sieti ukázala s celkom novým imidžom. Urobila tak prostredníctvom príspevku, na ktorom je po boku svojej 20-ročnej dcéry Willow. Skutočne doslova sa podobajú ako vajce vajcu, minimálne ich holými lebkami. "Willow ma k tomu donútila, pretože jednoducho nastal čas to urobiť, ale moja päťdesiatka bude vďaka tomuto zostrihu priam božsky osvietená," uviedla v popise príspevku slávna herečka a jej dcéra ju na oplátku počastovala komplimentom v znení: "Si božská."

Takto vyzerali mama a dcéra ešte nedávnom pri jednom z vysielaní talk šou Jady Pinkett Smith:

Slová chvály si však nevyslúžila Jada iba od dcéry, fotku okomentovala aj matka slávnej Beyonce, Tina Lawson, ktorá napísala: "Nádhera. Tá krásna tvár a hlboké oči len viac vyniknú".  A svoj obdiv vyjadrila aj jej kolegyňa, herečka Gabrielle Union, ktorá pridala niekoľko srdiečok a emotikonov ohníka. V minulosti prestriedala Jada na svojej hlave rôzne typy frizúr, od ulízaného drdola, cez krátke peroxidové vlasy až po vlasy po plecia, ba aj po zadok. Jej koruna krásy sa za tie roky sfarbila okrem blond farby aj na modro či ružovo, avšak v posledných mesiacoch svoje vlasy zakrývala pod výraznými turbanmi. Podobne aj jej dcéra Willow, ktorá sa ešte prednedávnom pýšila dlhými vrkočmi, avšak minulý rok prešla tiež na krátky zostrih.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Iba nedávno sa Jada vo svojej talkšou Red Table Talks prioznala, že v minulosti, ešte na vrchole jej slávy v 90. rokoch, holdovala drogám aj alkoholu, avšak našťastie stihla včas zatiahnuť pomyslenú "ručnú brzdu". Pri nakrúcaní filmu Zamilovaný profesor, kde si zahrala po boku Eddieho Murphyho, dokonca odpadla po užití extázy, psychoaktívnej drogy, ktorá zvyšuje citlivosť a vnímanie. "Pila som tmavý alkohol, rum, a tiež vodku. Pila som veľa tvrdého alkoholu. Bola som schopná kohokoľvek prepiť tak, že ostali ležať pod stolom," povedala 49-ročná herečka a mama dvoch detí. Všetko sa vraj zlomilo, keď si herečka jedného večera s prehľadom sama otvorila až tri fľaše vína. Uvedomila si vraj, že má vážny problém a zo dňa na deň s alkoholom aj s drogami prestala. Jada tiež povedala, že miešala extázu, alkohol a trávu. "Páni. To je ale kombinácia," povedala jej dcéra Willow, ktorá sa priznala, že tiež holduje mäkkým drogám, konkrétne tráve, no zdá sa, že netúži ísť v šľapajách svojej mamy. Herečka má obe deti, Jadena a Willow s manželom Willom Smithom, s ktorým žijú už od roku 1997.

Súvisiace články

Najčítanejšie