Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Najluxusnejšia oslava 3. narodenín, akú svet videl! Speváčka dala dcérke diamantový náhrdelník!
Zdielať na

Najluxusnejšia oslava 3. narodenín, akú svet videl! Speváčka dala dcérke diamantový náhrdelník!

Archívna reportáž

Azda aj náročné detstvo v nie práve ideálnych podmienkach, či drsná mladosť s prostredí, kde je bežný predaj drog, ich užívanie, prostitúcia a násilie, môžu byť za obrovskou vášňou mnohých afroamerických raperov a raperiek k okázalej prezentácii majetku. Jenou z predstaviteliek nablýskaného, priam gýčového štýlu je aj americká hviezda, raperka Cardi B, ktorá sa neváha na sociálnej sieti chváliť drahými kameňmi, kabelkami a dlhokánskymi špicatými nechtami s osadenými  kryštálmi. Zdá sa, že rovnako jagavú budúcnosť chce zabezpečiť aj svojej malej dcérke. 

Tehotná raperka Cardi B pripravila pre svoju dcérku menom Kulture Kiara k jej 3. narodeninám skutočne luxusné prekvapenie. Malému dievčatku nechala na mieru vyrobiť masívny diamantový náhrdelník, ktorý jej bude pripomínať, že už onedlho sa stane veľkou sestrou bábätka, ktoré rastie v brušku jej slávnej maminy. A zdá sa, že jablko nepadlo ďaleko od stromu, pretože malú Kulture drahý šperk náramne potešil.

Len niekoľko dní po tom, čo 28-ročná raperka usporiadala pre svoju trojročnú dcérku okázalú oslavu s princeznovskou tématikou, sa malá Kulture dočkala aj ďalších veľkých prekvapení. "Jej otecko ma síce prekonal, ale aj tak som malú pekne potešila," napísala k príbehu na Instagrame, ktorý zachytáva okamih rozbalenia detského darčeku v podobe šperku, na ktorom visí päť rôznych nablýskaných príspevkov. Kulture zareagovala na trojročné dieťa celkom prekvapivo a z náhrdelníka sa nesmierne potešila, a tak sa dá predpokladať, že nadšenie pre drahé šperky "odkukala" od svojich rodičov, pre ktorých sa ligotavé doplnky stali už súčasťou imidžu.

Cardi B svojej dcérke k narodeninám dopriala darček v podobe luxusného šperku s diamantami:

Ešte počas narodeninového dňa zobrala raperka Cardi B a jej manžel, 29-ročný raper Offset, malú Kulture do zábavného parku American Dream Meadowlands v New Jersey, kde si malá princezná prišla v rozprávkovom svete na svoje. Nechýbala aj návšteva zoologickej návštevy, "skutočné" rozprávkové princezné od Disnyeho, obrovská torta s Popoluškou či balónový tunel - a to všetko len pre malú Kulture. Krátke videá tiež zachytávajú oslávenkyňu, ako sa chichoce vo vlastných princeznovských šatách, zatiaľ čo sedí v koči ťahanom koňmi a ovešanom kvetmi. Neskôr si Kulture užila jazdu na belom poníkovi, ktorému sa ne hlave skvel pripevnený farebný roh a vyzeral ako bájny rozprávkový jednorožec. 

O podobnej oslave, ale aj hostine s takýmito dobrotami môže bežné dievčatko akurát tak snívať:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cardi B (@iamcardib)

Cardi aj malá Kulture mali na sebe rovnaké cukríkovo ružové plesové šaty, ktoré dokonale ladili s témou večera. Na jednom z videí na Instastories bolo vidieť, ako veľmi si obe tento užívajú a dojatá Cardi drží niekoľko minút svoju dcérku pevne v náručí. Kulture si zároveň užila aj prítomnosť otecka, rapera Offseta, ktorý pôsobí v hudobnom zoskupení s názvom Migos spolu so svojimi príbuznými Quavom a Takeoffom. Aj raper sa na oslavu náležite obliekol do obleku, ktorý doplnil motýlikom. Obaja rodičia sa už nevedia dočkať príchodu ich druhého spoločného potomka, ktorý sa už teraz môže tešiť na vyblýskaný život v blahobyte plnom diamantov a luxusu.

Súvisiace články

Najčítanejšie