Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdny spevák šokoval! Fakt je taký márnivý a robí TOTO len kvôli imidžu?
Zdielať na

Hviezdny spevák šokoval! Fakt je taký márnivý a robí TOTO len kvôli imidžu?

Archívna reportáž

Pokrok v medicíne dnes pomáha miliónom ľudí po celom svete žiť plnohodnotný život aj vďaka laserovej operácii očí. Mnohí ľudia, ktorí zákrok podstúpili, tak môžu nadobro zahodiť dioptrické okuliare a užívať si svet v jeho plných farbách a tvaroch. Avšak okuliare stále ostávajú aj trendy záležitosť a nie je žiadnou raritou, že niekto nosí len priehľadné sklá v moderných rámoch, ktoré dotvárajú celkový imidž. Aj slávny britský spevák hitu Perfect sa svojich okuliarov nedokázal vzdať napriek tomu, že ich už po dlhých desaťročiach konečne nepotrebuje.

Spevák Ed Sheeran v rozhovore pre kanadské rádio

;feature=emb_logo" target="_blank">iHeart prezradil, že jeho značkové okuliare, ktorých za dlhé roky nazbieral skutočne mnoho, nosí po utajenej laserovej operácii už len na módne účely. Talentovaný hudobník nosil silné dioptrické okuliare dlhých 28 rokov už od útleho detstva. Priznal, že po strate nadbytočných kíl a zložení okuliarov z tváre sa z neho stal celkom iný človek.

Ed Sheeran, ktorý po niekoľkoročnej kariérnej pauze, počas ktorej privítal so svojou manželkou Cherry ich prvého potomka, konečne potešil svojich fanúšikom novým singlom Bad Habit. Zároveň sa opäť čoraz častejšie ukazuje na verejných podujatiach a pri rozhovoroch v rádiách, a v tom nedávnom prezradil aj niečo viac z jeho súkromia. Pochválil sa, že absolvoval operáciu očí, ktorej výsledok si nevie vynachváliť.

Takto sa divákom predstavil Ed Sheeran v jeho novom klipe k piesni Bad habits:

"Vždy som vyzeral tak isto, obliekam sa stále rovnako. Ale keďže som si nechal napraviť laserom zrak a dosť som schudol, vyzerám už trochu inak," zamyslel sa spevák, ktorý schudol mnoho kíl vďaka pravidelnému behu, zdravej strave a stopku musel dať aj alkoholu. "Nechal som si však všetky moje okuliare a zmenil som ich sklá na číre, takže ak budem chcieť niekedy 'vyzerať moderne', dám si ich na nos," prezradil spevák, ktorý sa práve vďaka jeho rozkošnému zjavu s okuliarmi a bruškom stal miláčikom publika. 

Ed Sheeran sa po 4 roky dlhej odmlke vracia opäť na scénu, schudnutý a bez typických okuliarov na tvári, ale aj bez jeho charakteristickej príjemnej gitarovej tvorby:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos)

Spevák, ktorého na Instagrame sleduje 32,8 milióna ľudí, uviedol, že operácia trvala len 45 sekúnd na každé oko a vďaka nej vidí tvary a farby celkom ostro, čo nikdy predtým bez pomoci okuliarov nezažil. Autor hitu Shape of You o živote po operácii povedal: "Keď som otvoril oči, bolo to akoby som videl nekonečno. Som akurát naštvaný, že som si to nenechal urobiť skôr a že som prišiel o 10 rokov tejto úžasnosti. Každému, kto váha by som to vrelo odporučil," nechal sa počuť v rozhovore Ed, ktorý je zároveň držiteľom 13 sošiek Grammy a mnohých iných ocenení. V jeho najnovšom videoklipe k piesni Bad Habits sa divákom predstavil v celkom nezvyčajnom šate s dlhými nechtami a mejkapom na tvári a zdá sa, že to bude opäť ďalší megahit z dielne tohto nadaného umelca, hoci fanúšikovia jeho pôvodnej tvorby nemusia byť nadšení.

Súvisiace články

Najčítanejšie