Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rytmus dal Jasmine k narodeninám MEGA darček! Vybavil jej osobnú gratuláciu od hviezdy!
Zdielať na

Rytmus dal Jasmine k narodeninám MEGA darček! Vybavil jej osobnú gratuláciu od hviezdy!

Archívna reportáž

Čo si asi tak dávajú k sviatkom ľudia, ktorí majú, alebo mohli byť mať všetko? Iste to je zložitejšie, ako len kúpiť kytičku, bonboniér či tričko alebo šatku. Neraz bývajú v hre diamanty, autá, značková kabelka, luxusná dovolenka, no v skutočnosti sa mnohí zhodujú, že nič nie je viac, ako zážitok. Pekný darček vymyslela Patrikovi Vrbovskému pred časom k sviatku Jasmina - dala mu spraviť rozbor DNA, z čoho sa dá vyčítať kopa zaujímavých informácií. No Rytmus sa teraz vytiahol ešte o niečo viac.

Do značkových obchodov chodia bežne, luxusnejšie auto už pomaly mať ani nemôžu, vilke v Malinove nič nechýba, dovolenka takisto nie je nič , čo by si nedopriali kedykoľvek sa im zachce. Mohol teda Rytmus vymyslieť svojej milovanej manželke k 32. narodeninám skutočne niečo výnimočné? Mohol, vymyslel, vybavil a už sa tým aj pochválil svetu.

Jasmina Alagič oslavuje narodeniny 27. júna. Narodila sa v roku 1989 v nemeckom Stuttgarte mame s maďarskými koreňmi a otcovi čistokrvnému Bosancovi. A hoci žije napokon na Slovensku a tu našla aj svoju lásku, jej srdce stále bije v balkánskych rytmoch.

Toto je celá pieseň, z ktorej refrén zaspieval na Rytmusovu žiadosť Jacques Houdek len pre Jasminu:

Jasmina sa netají tým, že aj v súkromí si kedykoľvek púšťa najmä balkánske hity a obľúbil si ich už aj onedlho 2-ročný Sanel a rovnako aj Patrik. Dokonca už aj v chorvátčine pieseň naspieval. Nahrať Jasmine ďalšiu pieseň by síce bolo pekné, ale už "otrepané". Vymyslel teda niečo nové - kontaktoval chorvátsku superhviezdu a tá vyšiel raperovi v ústrety. "Láska moja, všetko najlepšie k tvojim narodeninám, k tvojmu dňu, k tvojmu detskému svetu. Vela zdravíčka, energie, ktorú rozdávaš všade naokolo. Toto je moj darček, Jacques Houdek, ktorého som zháňal na celom Balkáne, pretože viem, čo táto pesnička pre nás znamená. Ľúbim ťa, všetko najlepšie," zablahoželal Rytmus verejne svojej milovanej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Hoci neprezradil, čo presne pre nich znamená pieseň, ktorú Željko, ako znie rodné meno speváka, Jasmine zaspieval, no ona to iste dobre vie. Dá sa predpokladať, že jej "padla sánka" z neuveriteľného prekvapenia - Houdek je na Balkáne obrovská hviezda, so svojou piesňou My Friend sa v roku 2017 umiestnil v Eurovízii na peknom 13. mieste. Sympatický spevák Jasmine zablahoželal k narodeninám, lebo mu to vraj "vtáci čvirikali", no priznal, že ho kontaktoval jej milovaný manžel. Po želaní zdravia a šťastia z nahrávacej miestnosti zanôtil minútku zo svojho hitu len pre oslávenkyňu. Išlo o pieseň Kad nekoga voliš, teda Keď niekoho miluješ, a je, pochopiteľne, o láske. "Priviaž ma navždy k sebe a nikdy ma nedaj, miluj ma navždy," znejú tri verše z refrénu a tak Houdek, ako aj Rytmus nimi povedal všetko. Treba uznať, že týmto darčekom sa mu podaril skutočne husársky kúsok.

Súvisiace články

Najčítanejšie