Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Úbohé! Hviezdneho speváka obvinila z fyzického násilia už piata žena!
Zdielať na

Úbohé! Hviezdneho speváka obvinila z fyzického násilia už piata žena!

Azda neexistuje nič úbohejšie, ako keď muž ventiluje svoju neschopnosť ovládnuť sa na ženách. Akékoľvek násilie je odsúdeniahodné a skutočne by malo platiť, že ženu neradno udrieť ani kvetinou. No nájdu sa indivíduá a, žiaľ, nie je ich málo, ktorí sa potrebujú takto úboho dokazovať. A výnimkou nie sú ani známe osobnosti - nejedna celebrita už čelila obvinenia z násilia voči ženám.

Už len ťažko sa dá veriť tomu, žeby boli všetky obvinenia voči americkému R&B spevákovi menom Chrisa Brown (32) falošné. Napriek jeho sláve a majetku má aj tak zjavne nejaký osobnostný problém a uchyľuje sa k násiliu na ženách. Aktuálne ho obvinila nemenovaná žena, že ju udrel počas hádky. Polícia prišla incident riešiť do rezidencie v mestskej časti San Fernando Valley v Los Angeles.

Chris Brown má problém, vie o ňom, ale zjavne ho nedokáže riešiť. V roku 2009 fyzicky napadol svoju vtedajšiu priateľku Rihannu a bol z toho poriadny škandál. Spevák svoje zlyhanie priznal a súd mu odklepol päťročnú podmienku. Porušil ju a rok si odsedel v base a musel absolvovať aj službu v rámci verejnoprospešných prác.

Vypočujte si Chrisowu pieseň s vyše miliardou prehratí na Youtube:

Súd mu nariadil aj terapiu, ktorá ho mala naučiť zvládať hnev, no evidente bol pokus neúspešný. V roku 2016 istá žena tvrdila, že ju ohrozoval zbraňou, a iná žena v tom istom roku tvrdila, že ju udrel v nočnom klube v Las Vegas - Brown oba incidenty poprel. V roku 2017 bývalá priateľka Karrueche Tran tvrdila, že Brown sa jej vyhrážal násilím, a podarilo sa jej na súde získať päťročný zákaz priblíženia. K najnoveišmu obvineniu sa spevák zatiaľ nevyjadril.

Chris má dve deti a zdá sa byť skutočne milujúcim otcom, snáď pri nich udrží nervy na uzde:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BREEZY (@chrisbrownofficial)

Brown prerazil v roku 2005 a odvtedy vydal deväť albumov v americkej Top 10, pričom ten posledný, Indigo z roku 2019, sa dostal na vrchol rebríčka. Bol 12-krát nominovaný na cenu Grammy, odniesol si však len jednu, v roku 2012 za najlepší R&B album F.A.M.E. 

Súvisiace články

Najčítanejšie