Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Úplný trapas a medzinárodný škandál?! Bieber s manželkou to outfitom fakt prestrelili!
Zdielať na

Úplný trapas a medzinárodný škandál?! Bieber s manželkou to outfitom fakt prestrelili!

Archívna reportáž

Nie je žiadnou raritou, že sa niekedy svet šoubiznisu pretína so svetom vysokej politiky. Angažovanosť niektorých hercov či spevákov je taká výrazná, že sa neovládnu a svoje politické názory prezentujú verejne pomaly viac, ako svoje umenie. A to je, samozrejme, voda na mlyn politikom, ktorý zvádzajú dennodenne boj o náklonnosť voličov a radi príjmu akúkoľvek podporu od vplyvných celebrít. Dostať sa na "rande" v prezidentskom paláci s hlavou jednej z najvplyvnejších krajín európskeho kontinentu a snáď aj sveta, sa podarilo známemu popovému spevákovi a jeho manželke.

Na profile sociálnej siete speváka Justina Biebera (27) sa objavila fotografia, kde pózuje so svojou manželkou Hailey Baldwin (24) spolu s prezidentom Francúzska Emmanuelom Macronom a jeho manželkou Brigitte. O stretnutie údajne požiadal francúzskeho štátnika Justin a ten mu prekvapivo vyhovel.

Presný dôvod tohto stretnutia v Elyzejskom paláci nie je známy, ale Justinov výlet s manželkou do Paríža svoje odôvodnenie má. V pondelok 21. júna sa tam konal významný populárny hudobný festival Fête de la Musique v preklade Robte hudbu, ktorý sa prvýkrát odohral už pred štyridsiatimi rokmi. Tento festival má teda dlhoročnú tradíciu, bezplatné koncerty rôznych hudobných štýlov sa konajú vonku, ale aj vo vnútri divadiel, múzeí a iných objektov. Macron na počesť 40. ročníka usporiadal v prezidentskom paláci špeciálny koncert s legendami elektronickej hudby, ako sú francúzski muzikanti Jean-Michel Jarre a Marc Cerrone. Justin Bieber má k francúzskej hudbe i kultúre iste odôvodnene kladný vzťah, základnú školu absolvoval v rodnom Stratforde v Kanade vo francúzštine. Komunikovať  s francúzskym prezidentom v jeho rodnom jazyku by mu teda nemalo robiť žiaden problém.

Vypočujte si hit Peaches, s ktorým momentálne boduje spevák Justin Bieber: 

Aj keď sa oficiálne nič bližšie v rámci stretnutia neuvádza, mal oň požiadať Bieber a riešiť sa mali problémy mládeže. Podľa E! bolo vidieť Justina v luxusnej čajovni Carette pri Eiffelovej veži, zatiaľ čo sa Hailey prechádzala po ulici módy Avenue Montaigne. Potom sa spolu vyfotili na zadnom sedadle auta s vyplazenými jazykmi. Do Elizejského paláca už vstupovali s vážnejšími tvárami s tmavými okuliarmi a aj na fotografii s prezidentským párom vystrúhali iba formálne úsmevy.

​Zásadný rozruch ale spôsobil výrazný outfit, ktorý zvolil tak ako on, tak aj Hailey. Je otázne, či to bolo vzhľadom na etiketu, na ktorú sa vo Francúzsku stále dbá, celkom vhodné. Ale časy sa menia a takej hviezde ako je Bieber dokáže aj francúzsky prezident všeličo odpustiť. Mnohí si ale po vzhliadnutí fotografie s oblečením mladého páru neodpustili poznámky. Bieber mal síce oblečený oblek, ale k nemu modrobiele tenisky. Avšak ešte viac vzbudila pozornosť jeho manželka Hailey, ktorá si do paláca obliekla vyzývavé béžové šaty s odhaleným bruchom od newyorského návrhára LaQuana Smitha. Popri Brigitte Macron oblečenej v šatách po kolená s vrchným kabátom svetlej farby pôsobilo jej nahé brucho doslova ako päsť na oko.

Justin si bude stretnutie v paláci navždy pamätať, no vďaka zvláštnej voľbe oblečenia jeho mladej manželky Haily si ho zapamätá nielen sám prezident Macron a jeho manželka Brigitte, ale aj celý svet:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

​Na profile Biebera a jeho manželky Hailey na stránkach Instagramu sa kvôli fotografii s ich outfitom vedľa dôstojne oblečeného prezidentského páru rozvírila debata medzi ich fanúšikmi. "To myslíš vážne?" spýtala sa Hailey jedna followerka a pridali sa aj ďalší. "Tvoja žienka je krásna, to áno, ale mohla zvoliť vhodnejšie oblečenie," napísala iná slečna. Iný používateľ zhodnotil outfit modelky Hailey celkom vtipne: "Asi sa zachytila v závesoch na okná a takto jej to zostalo." Aj oblečenie Biebera, najmä jeho tenisky, vyvolalo rozpaky a bolo mnohými označené ako nevhodné. Je však pravda, že sa málokedy stáva, aby štátnici významných krajín sveta prijali v ich oficiálnej rezidencii mladých výstredných umelcov. Nie je preto veľa fotiek z takýchto stretnutí, aby sa dalo porovnávať ich oblečenie pri takýchto príležitostiach. Možno aj kvôli zvýšeniu popularity medzi mladými nebral Macron výstredný neformálny outfit týchto mladých celebrít ako spoločenské faux pas.

Súvisiace články

Najčítanejšie