Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krásna česká speváčka priznáva v manželstve polyamoriu! Mať oficiálne milencov má ale TÚTO chybu!
Zdielať na

Krásna česká speváčka priznáva v manželstve polyamoriu! Mať oficiálne milencov má ale TÚTO chybu!

Zdroj: instagram/IF

To, čo bolo ešte pred pár rokmi nemysliteľné vysloviť nahlas, terat hovorí verejne stále viac žien. Kým u mužov je viacero mileneckých vzťahov tak akosi akceptovaných, v prípade žien a viacerých vzťahov nastáva obvykle pohoršenie. No je tu cesta, ako mať viacero milencov bez toho, aby to znamenalo vo vzťahu problém - reč je o polyamorii. Priznala sa k nej aj česká speváčka Iva Frühlingová.

Nežná kráska Iva Frühlingová (39) sa podobne, ako zopár ďalších známych osobností, netají tým, že namiesto monogamie preferuje niekoľko partnerských vzťahov súčasne, tzv. polyamoriu. Neznamená to však, že je vo svojom manželstve, ktoré trvá už 13 rokov, nespokojná. Podobne totiž uvažuje aj jej manžel Honza, ktorý je pilotom. Neprekáža im, keď ten zdieľa intímnosti a lásku aj s niekým iným. Všetko si vraj povedia hneď na rovinu a bez pretvárok. Ako sa javí, dá sa to aj tak, pokiaľ si partneri dôverujú a ich vzťah je pevný.

Pre speváčku polyamoria nie je nič nové. V tradične pojatom manželstve, kde je vernosť oficiálne samozrejmosťou, by sa necítila dobre. Nevie si predstaviť, že obaja manželia sa dokážu milovať po dlhé roky bez toho, aby aspoň občas netúžili po zmene v podobe iného partnera. "Neverím, že niekto dokáže byť verný dvadsať, tridsať alebo päťdesiat rokov," myslí si Iva. Ona si so súčasným manželom dopraje voľnosť. Pre speváčku to je už druhé manželstvo, vydatá bola aj za herca a speváka Richarda Krajča (44). V tomto manželskom zväzku jej vraj nevyhovovala neustála pracovná vyťaženosť partnera. Do manželstva vstúpili v roku 2005 z lásky, ale za necelý rok došlo k rozvodu. Iva ťažko znášala samotu, keď bol Richard neustále na rôznych koncertoch a nakrúcaní. V jeden moment sa rozhodol od nespokojnej manželky odísť a ona hneď podala žiadosť o rozvod.

Vypočujte si najnovšiu Ivinu pieseň:

Aj Ivin súčasný manžel sa ako pilot iste doma nezdržiava veľmi často. Manželia majú spolu šesťročného synčeka, a tak hlavná starostlivosť je zrejme na Ive. Kedysi, po jeho narodení, trpela speváčka dokonca panickými atakmi. Napriek všetkým úspechom, jej duša bola natoľko citlivá, že nezvládala nápor, ktorému je vystavený každý, kto sa chce presadiť v šoubiznise. Dúfala, že keď preorientuje svoju pozornosť na partnera a dieťa, ktoré s ním má, všetko bude opäť také, aké by malo byť podľa jej predstáv, ale nestalo sa tak. Naopak, nervovo sa celkom zrútila. "Veľmi mi pomohla jóga, meditácia, šport, hoci nie som športový typ," prezradila Iva Frühlingová. Jej vzťah s manželom a synom sa aj vďaka tomuto ťažkému obdobiu utužil. Už vie, že vždy, keď sa niečo prihodí, jej racionálny manžel je nablízku a pomôže. Ale ako vyplýva zo slov o jej polyamorii, zrejme to nebude len on sám, kto pomáha jej psychike.

Iva je hviezda TikToku, no aktívna je aj na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?F (@iva_fruhlingova)

Speváčka má však zjavne veľké šťastie, čo sa týka manžela. Ako hovorí, patrí k racionálnym a pokojným typom mužov. Kto je ale ten ďalší v jej vzťahu, a koľko ich vlastne je, už speváčka neprezradila. Dôležité je, že je spokojná ako ona, tak aj jej súčasný manžel. "Aby sa predišlo situáciám typu tajné dopisovanie, schovávanie sa, vypínanie mobilu a podobne, povedali sme si doma, že si to prosto povieme na rovinu a nemusíme riešiť podobné drámy," zverila sa. Ale Iva nezabudla pridať v rozhovore o jej polyamorii v televíznom programe Showtime aj jednu zaujímavú poznámku. "Zakázané ovocie najviac chutí. Mňa vlastne najviac bavilo, že je to tajné," priznala Iva verejne, že mať vzťahy popri manželovi oficiálne tomu už tak trochu uberá čaro. Možno aj preto napokon bude z prezentovanej polyamorie napokon "obyčajné", monogamné manželstvo.

Súvisiace články

Najčítanejšie