Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Utajená svadba speváckej dvojice?! Prezradiť ich mal TENTO detail!
Zdielať na

Utajená svadba speváckej dvojice?! Prezradiť ich mal TENTO detail!

Zdroj: youtube/printscreen

Nikdy nie je neskoro dať láske druhú šancu. Po stroskotanom manželstve sa rozhodla dať tomuto zväzku opäť zelenú aj známa americká speváčka. Gwen Stefani sa päť rokov po rozvode s rockerom Gavinom Rossdaleom, otcom jej troch detí, rozhodla povedať áno americkému country spevákovi. Prezradiť ju mal maličký detail na jej prstenníku.

Speváčka Gwen Stefani (51) a country spevák Blake Shelton (44) sa podľa nových exkluzívnych fotografií, ktoré priniesol portál Page Six, rozhodli vstúpiť do manželstva. Bývalú frontmanku skupiny No Doubt prezradil masívny šperk, ktorý sa jej na kalifornskom slniečku trblietal na prstenníku. Vyčnieva hneď vedľa zásnubného prsteňa, ktorým ju požiadal hudobník o ruku ešte v októbri roku 2020.  

Špekulácie o tom, že sa Gwen a Blake tajne zosobášili umocnila samotná speváčka príspevkom na Instagrame, kde k vlastnej fotografii dopísala text: "Ona sa ide vydávať". Následne speváčku prichytili na spomínanej prechádzke v kalifornskej Santa Monice, kde jej okrem Blakea robil spoločnosť aj jej 7-ročný synček Apollo. Pár sa v slnečný deň vybral na detské športové podujatie a pôsobili veľmi spokojne a harmonicky. Zladili si dokonca aj oblečenie, ktoré pozostávalo z tmavomodrých košieľ, modrých džínsov a bejzbalových čiapok.

Gwen Stefani a country spevák Blake Shelton si spolu zaspievali aj romantický duet s názvom Nobody But You:

Zdroj blízky páru už dávnejšie prezradil, že country spevák na pozemku ich rozľahlého ranča v Oklahome postavil kaplnku, ktorú plánovali využiť na svadobný obrad, ktorý sa mal "s najväčšou pravdepodobnosťou" uskutočniť tento rok. Nuž, zdá sa, že dvojica nezaháľala a napriek Blakeovým dvom a speváčkinmu jednému nevydarenému predošlému manželstv sa rozhodli svoj päťročný vzťah oficiálne spečatiť. Práve fotografia na Instagrame Gwen Stefani, na ktorej pije víno a drží darček, bola pravdepodobne jej rozlúčka so slobodou, ktorú si po rozvode so spevákom Gavin Rossdaleom v roku 2016 v skutočnosti veľmi neužila. Príspevok doplnila iba emotikonmi zobrazujúcimi blonďavú nevestu, symbol ženského pohlavia, zásnubný prsteň a tvár so srdiečkami okolo.

Speváčka špekulácie o svadbe nepriamo potvrdila na svojej sociálnej sieti touto fotografiou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani)

​Shelton pokľakol pred speváčkou hitu Don't Speak a mnohých iných, ešte v októbri minulého roku. Vytiahol sa s masívnym, 6- až 9-karátovým okrúhlym diamantom osadeným v platinovej obrúčke. Medzi dvojicou hudbníkov preskočila iskra ešte v roku 2015 po tom, ako sa stretli ako porotcovia v populárnej speváckej súťaži The Voice. 

Paparazzi Clint Brewer prichytil dvojicu na prechádzke, pričom mu padol zrak práve na tento masívny pšerk na jej prstenníku hneď vedľa zásnubného prsteňa:

Stefani bola predtým vydatá za speváka Gavina Rossdalea, frontmana rockovej kapely Bush, s ktorým má troch synov. Country spevák sa ešte v roku 2015 po štyroch rokoch manželstva rozišiel s country speváčkou Mirandou Lambert. Ešte predtým mu nevyšlo manželstvo s istou Kaynette Williams, avšak spevák ani s jednou so svojich bývalých manželiek nemal deti. Nevedno, či si Gwen po päťdesiatke trúfne aj na štvrtého potomka, čo by azda už ani nebolo nič výnimočné. Avšak nie je žiadnym tajomstvom, že si Blake zamiloval speváčkine tri deti, o ktorých sa dokonca vyjadril, že si dnes už nevie bez nich predstaviť svoj život.

Súvisiace články

Najčítanejšie