Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nečakaná komplikácia! Mladučká manželka Bohuša Matuša musí ísť na operáciu!
Zdielať na

Nečakaná komplikácia! Mladučká manželka Bohuša Matuša musí ísť na operáciu!

Zdroj: Instagram/LP

Manželka českého muzikálového speváka Bohuša Matuša (47) mala len 17 rokov, keď sa stala minulý rok presne na Mikuláša po prvýkrát matkou. Tehotenstvo aj pôrod Lucie Matušovej (18) prebehli ukážkovo a malá Natálka sa má k svetu. O to viac prekvapila informácia Bohuša Matuša, že jeho mladučká novomanželka musí ísť na operáciu.

Aj keď pôrod manželky Bohuša Matuša (47) prebehol hladko, po zhruba 8 mesiacoch musí ísť pod "nôž".  Lekári našli Lucii Palkaninovej problém v oblasti brušnej dutiny, ktorý sa musí riešiť jedine operačne. K zákroku by malo dôjsť koncom júna. Samozrejme sa z toho známy mladomanžel neteší, počas hospitalizácie Lucie sa navyše bude musieť postarať o ich dcérku Natálku.

Ustarostený spevák už teraz rozmýšľa, ako všetko v domácnosti zorganizuje tak, aby všetko fungovalo, keď bude jeho manželka hospitalizovaná, ale aj po jej príchode domov. Nejakú dobu bude trvať aj jej domáca rehabilitácia. Neupresnil, o aký operačný zákrok pôjde, ale zrejme to nebude nič veľmi vážne. "O Lucku sa bojím, je to moja žena, ale verím, že všetko dobre dopadne. Objavil sa nejaký problém v oblasti brucha, ktorý sa musí riešiť operačným zákrokom. Takže sa budem starať o dcéru, ale pretože mám veľa vystúpení, tak počas doby, čo bude Lucka v nemocnici, mi s Natálkou bude pomáhať babička. Inak by som to nezvládol. Otázkou je, ako na tom bude manželka po zákroku, ale je mi jasné, že jej budem viac pomáhať," zveril sa Matuš redakcii ŽivotvČesku.cz.

Bohuš sa aktuálne pochválil novou pesničkou venovanou jeho milovaným dievčatám:

Populárnemu českému spevákovi sa po dlhej pauze kvôli pandemickým obmedzeniam konečne po ich uvoľnení  hrnie plno ponúk na vystúpenie. Už teraz preto vie, že práve preto sa nebude môcť o dcérku plnohodnotne postarať. "Zákrok je plánovaný na koniec júna," prezradil s tým, že aj v tomto termíne je jeho pracovný diár plný. Našťastie má malá Natálka dobrú babičku, ochotnú pomôcť so starostlivosťou o ňu. Matuš je jej iste za to veľmi vďačný, dcérku na vystúpenie, pochopiteľne, zobrať nemôže, ťažko by na ňu niekto dozeral, kým by bol pódiu. No aj tak si uvedomuje, že sa bude musieť aj tak viac angažovať v domácnosti.

Bohuš Matuš je s dcérkou každú voľnú chvíľu, hoci ich veľa nie je:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_official)

Mladá rodinka sa však v prvom rade potrebuje zabezpečiť po finančnej stránke. Nemajú zatiaľ ani na kúpu bytu, ako je známe, keďže sú stále v podnájme a ďalší si hľadajú. Dlhá nútená pracovná pauza im urobila rázny škrt cez rozpočet. Lucie sa snažila aspoň nejakú časť príjmov Matuša nahradiť svojou aktivitou na Instagrame, čo sa jej celkom darí. "Lucinke sa kvôli spolupráci začali ozývať svetové firmy. Teraz jej poslali krásne veci pre bábätko, taktiež na účet jej prišlo veľa peňazí. Lucinka je teraz bohatšia ako ja,“ pochválil sa začiatkom roku položartom hrdý Matuš. Určite je ale spokojný, že teraz môže opäť napĺňať rodinnú kasu peniazmi aj on, navyše v biznise, ktorý je jeho srdcovkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie