Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zápal spojiviek z TOHTO?! Beňová priznala komplikáciu pre banalitu, ktorú absolvuje väčšina žien!
Zdielať na

Zápal spojiviek z TOHTO?! Beňová priznala komplikáciu pre banalitu, ktorú absolvuje väčšina žien!

Archívna reportáž

Europoslankyňa Monika Beňová patrí medzi političky, ktoré sa vyznačujú vždy dokonalým imidžom, luxusnými kúskami a bezchybným stylingom. To sa týka aj aj účesu, napokon, kaderníctvo bolo aj prvé miesto, kam smerovala krátko po pôrode. No priznala, že si aj pri tejto banálnej úprave zažila veľké mrzutosti.

Monika Beňová sa stále pýši krásnou hrivou napriek tomu, že má po päťdesiatke a nejedna žena sa v tom veku musí vyrovnávať s rednutím vlasou, či so zmenou ich kvality. Aktuálne nosí už pár rokov dlhé vlasy, ktoré sú aj nadpriemerne husté a v podstate akákoľvek úprava vyzerá dobre, hoci priamo od kaderníčky sú, pochopiteľne vždy najdokonalejšie.

Boli časy, keď nosila Beňová krátky účes, podobný, ako kedysi aj princezná Diana. Nebolo to márne, ale ani to nebola práve najšťastnejšia voľba a určite jej pridával roky. Dlhé vlasy, aké nosí teraz, jej, naopak, roky uberajú a skutočne nikto by netipoval, že medzi ňou a jej partnerom je 16-ročný vekový rozdiel.

Stredom vesmíru je aktuálne v rodine Leuška, z ktorej sa teší aj jej veľký brat:

​Navyše, farba v odtieňoch "špinavý blond" pôsobí veľmi prirodzene, čo je skutočne radikálny rozdiel oproti farbe, ktorú si dala na vlasy pred zhruba 7 rokmi. Výrazný hrdzavý odtieň ale nebol práve ideálna voľba len pre jeho neprirodzenosť. "Myslela som si, že mám zápal očných spojiviek a to vám bola alergia na červený pigment z tej farby," prezradila Beňová svojim sledovateľom na Instagrame, aká nečakaná a nepríjemná reakcia môže prísť aj pri takej banalite, akou je farbenie vlasov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Mrzutá spomienka v sebe nesie ale aj príjemný podtón. "Môj syn nosil šiltovku a mali sme o sedem rokov menej ako dnes. Zobral ma na preteky F1, asi 40krát som počula dzn dzn dzn dzn, okolo preleteli závodníci a išli sme na hotel. F1 evidentne nie je moj šport, ale inak bolo super," prezradila vtipne, ako vníma jeden z najexkluzívnejších športov sveta. Na jej šťastie, druhýkrát už nemusela absolvovať ani jedno, ani druhé, ale ako varovanie pre ženy je jej skúsenosť s farbením vlasov skutočne dvihnutým prstom.

Súvisiace články

Najčítanejšie