Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucie Bílá o synovom vzťahu k ŽENÁM! S týmto sa musí ako mama vyrovnať!
Zdielať na

Lucie Bílá o synovom vzťahu k ŽENÁM! S týmto sa musí ako mama vyrovnať!

Archívna reportáž

Ešte v septembri minulého roka stihla Lucie Bíla (55) slávnostne otvoriť svoj projekt s názvom Divadlo Lucie Bílej. Bolo to ešte pred tým, ako dala vláda v roku 2020 stop účasti ľudí na verejných podujatiach kvôli pandémii covidu, Teraz, po uvoľnení opatrení, tam speváčka pokrstila v zrekonštruovaných priestoroch album speváckej dvojice Ben&Mateo.

Minulý rok sa z dlhšieho pobytu v zahraničí vrátil aj Bílej syn Filip (26), ktorý svojej slávnej mame pomohol s divadlom a začal tam pracovať spolu so svojím nevlastným bratom Pavlom. Lucie svoje divadlo nazýva rodinným, zrejme aj kvôli tomu, že tam zamestnáva viacerých rodinných príslušníkov a na svojho syna je aj patrične hrdá. Pri príležitosti spomínaného krstu poskytla jeho majiteľka, speváčka Lucie Bíla, redakcii denníku Extra.cz rozhovor.

Keď sa niekto opýta speváčky na jej syna, jej oči sa hneď rozžiaria materinskou láskou a radosťou. Je vidieť, že Lucie svojho jediného syna veľmi miluje. Je rada, že ho má posledné mesiace nablízku, navyše sa stretávajú aj pracovne. Považuje ho za to najlepšie, čo sa jej v živote podarilo. "Snažím sa mu na verejnosti nehovoriť chrobáčik, ale on je pre mňa najdôležitejší človek na svete. My sme sa dostali do fázy, keď radí on mne," zverila sa v rozhovore. Filip je jej oporou nielen v divadle. Je samostatný, začal rozbiehať aj viaceré nové projekty. Rád by sa viac venoval tomu, čo vyštudoval. "Stále sa snažím nakrúcať. To je to, čo by som chcel robiť. Mám v pláne nakrútiť nejaké klipy mame," prezradil nedávno spomínanému denníku. Už vlani sa mu podarilo vytvoriť videoklip s mamou k piesni Horúca ako ortuť a chcel by v tejto práci pokračovať.

Lucie Bíla už roky žije spokojne po boku siláka Radka Filipiho:

​Je však otázne, ako dlho v Prahe Luciin syn vydrží. "Filip je svetoobčan, mohol by žiť kdekoľvek inde na svete. Žil v Paríži, túži po Berlíne, a ja akonáhle idem cez hranice, cítim sa neistá. Páči sa mi jeho tok myšlienok, páči sa mi jeho prehľad, je citlivý, dobrý, láskavý, po mne empatický a po oteckovi riaditeľom, ale ešte neviem čoho," chváli ho populárna speváčka. Filip miluje atmosféru cudzích krajín a poznávanie ľudí rôznych národov, národností a farieb. "Chýbajú mi ľudia. Tí neboli iba z Francúzska, ale z celého sveta. Teraz sa s nimi ale vídať nemôžem. Musíme počkať, až budeme môcť zas cestovať. Potom sa zas rozbehnem do sveta. Teraz sme tu a je tu dosť práce," zveril sa mladý muž.

Lucie a jej syn Filip: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

V Prahe ho podľa jeho slov nedrží žiadna veľká láska, nechce sa zatiaľ na niekoho viazať. "Skôr sa rozhliadam. Nehľadám nič vážne. Nie je to nič, nad čím by som dumal. Zatiaľ som sám a užívam si," otvorene priznáva.  Vyhovuje mu zrejme bohémsky spôsob života, pričom sa ale ženám nevyhýba. "Myslím, že láska k ženám je ďalšia vec, ktorú zdedil po oteckovi," prezradila Bíla ešte keď jej syn mal len osemnásť. Od svojej dvadsiatky sa Filip začal čoraz viac osamostatňovať, odišiel bývať od mamy do svojho vlastného bytu v Prahe a neskôr veľa cestoval a žil v zahraničí. Mame sa tak stratil z bezprostredného dohľadu. Ale iste jej nič dôležité predsa len neujde, ako sa zdá. "O jeho láskach mám prehľad, ale Filip si do toho hovoriť nenechá," priznáva speváčka. Zatiaľ sa zdá, že nečakaná svadba teda nehrozí a "chrobáčik" je zatiaľ len mamin.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie