Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po predčasnom pôrode konečne doma! Jágrova bývalka Veronika padá únavou!
Zdielať na

Po predčasnom pôrode konečne doma! Jágrova bývalka Veronika padá únavou!

Zdroj: Instagram/MD

Bývalá priateľka hokejistu Jaromíra Jágra, modelka, podnikateľka a bývalá tanečnica pri tyči, Veronika Kopřivová (30), nedávno porodila vytúženú dcérku. Samozrejme, otcom nie je slávny hokejista, ale Muž roku, model a podnikateľ Miroslav Dubovický, ktorý bol zrejme hlavnou príčinou rozchodu Veroniky a Jardu. Čerství rodičia sa majú k sebe ako dve hrdličky a teraz sa navyše veľmi tešia z narodenia spoločného potomka. No už zisťujú, že to nie je len idylka.

Keď sa Miroslav a Veronika rozhodli po zhruba jeden a pol roku vzťahu skúsiť šťastie so založenám rodiny, plán počať im vraj vyšiel na prvý pokus. Azda aj preto, že si vybrali na túto príjemnú činnosť akutočne romantické miesto, grécky ostrov Santorini. Ani počas tehotenstva sa neobávali navštíviť aj Maldivy a Emiráty, kde oslávila Veronika svoju tridsiatku. No teraz je na chvíľku cestovanie odložené, Veronika venuje všetku svoju pozornosť a čas malej Elle.

Až odteraz si Kopřivová užívala život plným priehrštím so všetkým, čo ponúka. A o všetko sa delila s fanúšikmi na Instagrame, napokon, je to jej zárobková činnosť, spolu s internetovým obchodom s oblečením. Ak sa občas posťažovala na únavu pre tieto "zábavky", iste netušila, čo ju čaká, keď sa jej narodí dieťatko. Malá Ella sa vypýtala na svet o mesiac skôr, ako sa očakávalo, ale má sa čulo k svetu. Vyžaduje si maminu pozornosť najmä kvôli dojčeniu počas dňa aj noci, čo Veroniku, ako každú mamu, veľmi unavuje. Je stále nevyspaná a sú momenty, keď preto zaspáva aj počas dňa. Jeden taký zachytil na snímku aj jej partner. "Prídem z práce domov a pozerám, bola to asi šichta," pripísal k fotografii spiacej Veroniky s Ellou na prsiach.

Toto ešte ako tehotná prezradila Veronika aj o vzťahu s Miroslavom:

Počas dvoch týždňov, odkedy je Veronika mamou, nič iné ako starostlivosť o novorodenú dcérku poriadne nestíha. "Ja viem, nie som tu v poslednom týždni veľmi aktívna a vás toho práve toľko zaujíma. Rada by som s vami zdieľala plno vecí, informácií, fotiek, ale nejako na to nie je priestor. Toto je teraz naša realita. Som mama. Mám k mojej práci ďalšiu prácu. Volá sa materská," zverila sa svojim sledovateľom na Instagrame novopečená mama. Aj keď jej partner a otecko malej Elly, rád s malou pomôže, musí kvôli práci obe svoje lásky takmer denne na pár hodín opúšťať, je z neho živiteľ rodiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miroslav Dubovicky (@miroslavdubovicky)

Na Instagrame prezývala Veronika svoju dcérku počas tehotenstva levíčaťom. "Ja sa tak teším, keď budeš na svete," oslovila v brušku rastúceho potomka na sociálnej sieti začiatkom mája nedočkavá šťastná mama. Vtedy ešte netušila, že sa tak stane za kratšiu dobu ako predpokladala. No predsa ešte stihla nafotiť krásne snímky s tehotenským bruškom. Veronike to veľmi svedčalo, aj preto mnohí podľa "povery" tipovali skôr chlapca. "Po dlhej dobe namaľovaná, učesaná a v krásnych princeznovských šatách. Cítila som sa krásne," zverila sa vtedy na Instagrame so svojimi pocitmi. Je priaznivci sa iste už tešia aj na krásne fotografie Veroniky aj s jej bábätkom. Už je jasné, že ju skrývať nebude, dve rozkošné fotky už svetu ukázala.

Súvisiace články

Najčítanejšie