Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Futbalová hymna v podaní dcéry známeho jojkára! Dievčina sa nezdá!
Zdielať na

Futbalová hymna v podaní dcéry známeho jojkára! Dievčina sa nezdá!

Roky na nich hľadia večer čo večer diváci televízneho spravodajstva na obrazovkách a azda mnohým ani nenapadne, že pomedzi prácu žijú redaktori a moderátori bežné životy matiek a otcov rodín. Medzi redaktorov, ktorí majú v televízii JOJ už "inventárne číslo", ako sa vtipne hovorí, patrí aj východniar Samuel Migaľ. No môže sa stať, že jedného dňa bude meno jeho dcérky ešte známejšie, ako to jeho.

Vídať ho môžete ako redaktora spravodajstva, no keď nepracuje, venuje sa hudbe, hrá na gitare a dokonca aj spieva. Samovi Migaľovi ale doma vyrastá poriadna konkurencia, nie však smerom k novinárčine, ale skôr multitalentovaná umelkyňa s krásnym menom Dália (14). 

Hoci sa Samo venuje v spravodajstve ťažkým témam, v súkromnom živote si o to radšej užíva relax v podobe hudobnej tvorivosti. "Venoval som sa hudbe aj tancu, a to ide spolu dokopy a doma niekedy vytiahnem gitaru a si s Dáliou spievame," opísal príjemné momenty so šikovnou dcérou.

Vypočujte si chytľavú futbalovú pieseň v podaní Dálie Migaľovej:

Dália dostala do vienka talent, ktorý šikovne rozvíja a zdá sa byť už jasné, ktorým smerom sa v živote vyberie. Učinkovala už vo viacerých programoch, no teraz prichádza so "sólokaprom" v podobe futbalovej hymny, ktorá je doslova rodinným dielkom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Samuel Migaľ TVJOJ (@samuello7)

Dália spieva v Detskom a dievčenskom speváckom zbore Slovenského rozhlasu a vyskúšala si už aj nahrávanie v štúdiu, tak vlastne vznikol aj nápad zapojiť sa do súťaže s autorskou piesňou. "Je to pesnička, ktorá je svetoznáma a manželka sa venuje písaniu textov, tak napísala jeden vlastenecký text," prezradil Migaľ o pretvorení známej talianskej partizánskej piesne Bella, ciao. "V aute mi napadol refrén a zvyšok textu mi napadol za ďalších 10 minút," opísala proces vzniku textu manželka redaktora, Diana Migaľová. "Myslím, že sa nám to podarilo spojiť v rámci našej rodiny, tak dúfam, že z toho vypadne super vec pre slovenských futbalových fanúšikov," zhodnotil Samuel a niet pochýb, že chytľavá pieseň s oduševneným textom si fanúšikov nájde.

Súvisiace články

Najčítanejšie