Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdnej herečke v intímnej scéne vykukli faldíky! TÁTO režisérova reakcia ju rozzúrila!
Zdielať na

Hviezdnej herečke v intímnej scéne vykukli faldíky! TÁTO režisérova reakcia ju rozzúrila!

Zdroj: Magic Box Slovakia

Prirodzenosť sa dostáva popredia a čoraz viac známych tvárí zo šoubiznisu, prevažne ženského pohlavia, odmieta ďalej znášať šikanu a podriaďovať sa akémusi kultu krásy a dokonalosti. Jednou z tvárí tejto novej vlny je aj krásna britská herečka Kate Winslet, ktorú na výslnie dostala najmä úlohe Rose v slávnom veľkofilme Titanic. Hoci mala v tom čase herečka iba 21 rokov a oplývala nielen krásou, ale aj pekne tvarovanou ženskou postavu, ušlo sa jej už mnoho slov kritiky na margo jej vzhľadu. Vyziabnutosť, ktorá koncom 90. rokov kraľovala svetu ženskej módy a má na svedomí smutné a tragické osudy mnohých žien, je už minulosťou, no herečka stále pripomína, aká tenká je hranica medzi slušnosťou, konštruktívnou kritikou a takzvaným bodyshamingom.

Herečka Kate Winslet v rozhovore pre denník The New York Times prezradila, že ešte aj aktuálne vo svojom zrelom veku musela s režisérom seriálu, v ktorom stvárnila hlavnú postavu bojovať za zachovanie sexuálnej scény so svojím hereckým kolegom Guyom Pearceom. Režisér Craig Zobel jej totiž navrhol, aby scénku, na ktorej jej vykukol faldík na bruchu, jednoducho vymazali.

Kate Winslet, ktorá oslávila minulý rok už 45 rokov, je tvárna herečka, ktorá sa nikdy neštylizovala do polohy nadpozemsky dokonalej ženy bez jedinej chybičky, a azda aj preto sa jej častokrát ušli charakterové úlohy s hlbším odkazom. Podobne je to aj v nedávno odpremiérovanej kriminálnej minisérii s názvom Mare of Easttown, v ktorej stvárnila detektívu Mare, ktorá vyšetruje vraždu mladého dievčaťa v malom mestečku neďaleko Philadelphie. Mare, rovnako ako herečka Kate Winslet, je žena v strednom veku, ktorá okrem svojej fyzicky a psychicky náročnej práce rieši v seriáli aj súkromie, ktoré sa s jej prácou neraz prepletá. A ako sa sama herečka vyjadrila je "plne funkčná žena s nedokonalým telom a tvárou, ktorá sa pohybuje spôsobom, ktorý je synonymom jej veku". Kate si preto myslí, že by mala byť divákovi zobrazená čo najrealistickejšie, a to aj v intímnych scénkach, ktoré dnes už pomaly v žiadnom filme či seriáli nemôžu chýbať.

Toto je spomínaná scénka s "faldíkmi", ktorú chcel režisér vymazať. Upozorňujeme, že nie je vhodná pre deti a  mladistvých do 18 rokov:

Kate si tiež myslí, že sú už ľudia nahými dokonalými telami presýtení a svet trpí nedostatkom nefalšovaných a realistických ženských tiel vo filme a televízii. "Ani mne to už nie je príjemné a nejde iba o vek. Už príde čas, keď si ľudia povedia: 'Och, už zase ona'," vyjadrila sa na margo nahých scénok na obrazovkách. Hoci priznala, že jej "neokázalý" vzhľad v seriáli môže byť pre niektorých divákov prekvapujúci, napriek tomu sa rozhodla odmietnuť ponuku režiséra Craiga Zobela na vystrihnutie scény s "vypuklým kúskom jej brucha". Na druhej strane však herečka priznala, že vďaka úlohe detektívky Mare Sheehan sa sama dostala do dobrej kondície, keďže je dej veľmi dynamický a musela počas nakrúcania veľa behať. "Je fajn cítiť, že Mare bola kedysi v mladosti silná, ale nechcela som z nej urobiť nereálnu a nadľudskú štyridsiatničku," vyjadrila sa na adresu hlavnej postavy dlho očakávaného seriálu. 

Kate ako detektívka Mare:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HBO (@hbo)

"Väčšina žien taká jednoducho nie je. Napriek tomu, že robíme, čo môžeme, uprostred žonglovania so všetkým ostatným," povedala herečka, ktorá sa vraj s postavou detektívky Mare v minisérii od HBO veľmi zžila a rada by sa podujala aj na jeho ďalšie pokračovanie. Televízny gigant však naďalej označuje Mare of Easttown ako minisériu a dokonca sa s ňou plánuje uchádzať o cenu Emmy práve v tejto katégorii. Keďže premiéra bola iba 18. apríla, je možné, že divácky dopyt donúti tvorcov prehodnotiť pokračovanie seriálu, v ktorom sa môžu diváci okrem Kate Winslet tešiť aj na jej herecké kolegyne Julianne Nicholson, Jean Smart či mladučkú nádejnú hereckú hviezdu Angourie Rice. Mužské osadenstvo seriálu je tvorené aj hercami Evanom Petersom známym z X-menov, či už spomínaným Guyom Pearceom, ktorý si zahral napríklad aj v Iron Manovi 3.

Súvisiace články

Najčítanejšie