Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Monika Bagárová ukázala mamu a ľuďom padla sánka! TOTO je fakt "babi"?!
Zdielať na

Monika Bagárová ukázala mamu a ľuďom padla sánka! TOTO je fakt "babi"?!

Archívna reportáž

Minulý týždeň vo štvrtok sa uskutočnila v záhrade domu speváčky Moniky Bagárovej (26) veľkolepá oslava prvých narodenín jej dcérky Ruminky. Výzorom je malá oslávenkyňa celá po oteckovi, ktorý ju rozhodne nemôže zaprieť. Hrdý Mach, ako ho najbližší volajú, má svoju princezničku veľmi rád, napokon aj kvôli nej konečne po vyše troch mesiacoch priletel z ďalekého Uzbekistanu, kde musel riešiť rodinné problémy.

Speváčke Monike Bagárovej počas dlhého odlúčenia od partnera a otca jej dcérky Ruminky veľmi pomáha rodina a predovšetkým mama, ktorá talentovanej speváčke dieťatko rada postráži, kým Monika pracuje. Podľa fotiek z nedávnej rodinnej oslavy, ktoré Monika pridala na sociálnu sieť, je celkom jasné, po kom zdedila krásna speváčka svoju jemnú krásu.​

Tvár peknej mamy Moniky Bagárovej pri vnučke sa objavila na niektorých z mnohých fotiek z narodeninovej oslavy na sociálnej sieti. K tejto fotografii s poznámkou "s milovanou babi" sa hneď objavilo viacero obdivných komentárov na konto mladistvého vzhľadu príťažlivej starej mamy malej Ruminky.  Vlani v decembri oslávila 45 rokov, ale vyzerá, akoby bola staršou sestrou Moniky. "Babi? To snáď nie je možné,"  zväčša neveriacky reagovali na  mlado vyzerajúcu blondínku. "Tvoja mamička je veľmi krásna žena, a mladá! Takto chcem vyzerať, až budem babi," napísala jedna z obdivovateliek mladej speváčky. "Už teraz vyzerám staršie ako vaša babi, a to som ešte len mami," poznamenala zas sebakriticky iná.

Pozrite si Moniku spred ôsmich rokov v klipe k piesni Chci, na ktorej spojila sily so spevákom Benom Cristovaom, s ktorým tvorili istý čas aj pár:

Populárna finalistka speváckej súťaže, ktorá sa neskôr stala aj porotkyňou tejto šou, má svoju mamu veľmi rada. K jej okrúhlym narodeninám jej vlani na sociálnej sieti napísala pekné slová. "Mamička moja, ty veľmi dobre vieš, čo pre mňa znamenáš. Krásne 45. narodeniny! Hlavne zdravíčko," vyjadrila svoju lásku obetavej mame. Tá nikdy neváha prísť pomôcť svojej úspešnej dcére, keď to potrebuje. Najmä po narodení malej Rumi často pendluje medzi Brnom, kde býva a Prahou, až to miestami vyzeralo, že sa k Monike nasťahovala. Občas príde aj spolu s manželom Josefom (45).  Aj ten sa rád pridá, keď treba ďalšie pomocné ruky. Ich dcéra býva často v novom pražskom dome sama, keďže jej partner a otecko ich rozkošnej vnučky "Mach" Muradov je úspešný zápasník MMA a musí často zápasiť a trénovať v zahraničí. 

Monikina krásna mama je dnes už pyšná babička:   

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

​Otecko Moniky je známy hudobník rómskeho pôvodu, na čo je speváčka hrdá. Spolu s plavovlasou manželkou splodili ich veľmi podarený mix, Moniku, aj jej sestru Natáliu. Obe po nich zdedili dobré gény, čo sa odzrkadlilo nielen na ich výzore, ale aj nespornom hudobnom talente. Najmä vďaka v tomto smere nadanom otcovi, ktorý má svoju kapelu, kde Monika občas účinkovala už od ranej mladosti, sa dostala ako speváčka tam, kde je dnes. Dedko Josef navyše zhodou okolností oslavuje svoje narodeniny v rovnaký deň, ako jeho malá vnučka Rumia. Samozrejme, ani on nemohol chýbať na jej štvrtkovej narodeninovej oslave, sčasti aj ako oslávenec. "Ten najlepší deduško," predstavila ho Monika na sociálnej sieti, kde nechýbala ani jeho fotografia z osláv.  

Súvisiace články

Najčítanejšie