Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dara vyrazila za slnkom, dovolenku v Dubaji jej pokazil ÚRAZ!
Zdielať na

Dara vyrazila za slnkom, dovolenku v Dubaji jej pokazil ÚRAZ!

Archívna reportáž

Dara Rolins je známa tým, že si niekoľkokrát do roka dopriava v pravidelných intervaloch oddych pri mori, bez ohľadu na ročné obdobie. Po rokoch, keď trávila zimu na Bali vo vlastnom domčeku, sa rozhodla nehnuteľnosti zbaviť a za slnkom už chodieva o niečo bližšie - do Spojených arabských emirátov.

Speváčka Dara Rolins (48) sa aktuálne vybrala vyhrievať do Dubaja, opäť aj s 13-ročnou dcérou Laurou. V najznámejšom meste emirátov sa aktuálne pohybujú teploty už okolo 40 stupňov Celzia, Dare ale takéto "vypekanie" vôbec neprekáža. Žiaľ, zatiaľ sa dovolenka nevyvíja tak úplne podľa jej predstáv.

Sotva totiž prišli do Dubaja a užívali si horúci deň pri bazéne, Dara vyvádzala zrejme trochu viac, ako mala. "Vyvrtnutý kotník som na dovolenke ešte nemala. Dosť zbytočný zážitok, poviem vám, ale to mám za to. Pri bazéne sa proste ČO? Nebehá!" prezradila Dara, čo sa jej stalo a zároveň pridala dobrú radu získanú vlastnou skúsenosťou.

Dara je síce hyperaktívna, ale vie sa aj zastaviť a užívať si:

Na fotke má síce speváčka obviazanú nohu, ale nechýba úsmev na tvári - napokon, vylihovať pri bazéne sa dá aj s obviazaným členkom, hoci to nie je tak úplne dokonalé, keď si človek nemôže slobodne zaplávať a pohyb spôsobuje bolesť. "Už tretí deň som síce dosť nepoužiteľná, fungujem skôr ako pozorovateľ a komentátor, ale vlastne som rada, že ten obväz skončil na mojej a nie na inej nôžke," našla aspoň niečo dobré na úraze obetavá mama Dara, ktorá zjavne radšej dá vlastnú nohu, ako dcérkinu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Našťastie si Lola tentokrát so sebou zobrala svoju sesternicu Rózu, takže sa baby bezomňa fakt nenudia. Ja idem pre zmenu ľadovať, nech som zajtra konečne fit," prezradila speváčka, že na dovolenku tentokrát nešli samy. Síce nepriznala, na ako dlho sa do Dubaja vybrali, no zrejme to nebude viactýždňový výlet, keďže Lola je školopovinná. Snáď si Dara užije dovolenku aspoň pár posledných dní bez bolesti a nedonesie si poškodený členok domov - nohy sú totiž popri hlase jej najdôležitejší pracovný nástroj.

Súvisiace články

Najčítanejšie