Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Detaily zo svadobnej noci! Ak z toho nebudú trojčatá, tak už neviem, tvrdí Matuš!
Zdielať na

Detaily zo svadobnej noci! Ak z toho nebudú trojčatá, tak už neviem, tvrdí Matuš!

Zdroj: Instagram/LP

Od svadby českého speváka Bohuša Matuša a Lucie Palkaninovej ubehlo čosi vyše dvoch týždňov, ale ešte stále pribúdajú detaily z tohto pre zaľúbencov významného dňa. Najmä pre mladú nevestu to bol veľký zlom v jej živote. Stala sa plnoletou a zároveň aj vydatou pani. Veľmi jej prekážalo, že sa mnohí neveľmi priaznivo vyjadrovali o jej maloletosti v súvislosti so zrelým, o tridsať rokov starším, mužom. Tomu je teraz už koniec.

Mladomanželia už museli riešiť viacero nepríjemností, napríklad spory so susedom, ale aj prostorekého hosťa na svadbe, ktorý tvrdil, že Lucie chcela najprv jeho, až po odmietnutí presedlala na Matuša. Teraz sa pre zmenu zrejme mladej pani nebude veľmi páčiť, že jej prostoreký partner opísal aj niektoré dôverné detaily ich svadobnej noci. Ktovie, či nezanechá následky v podobe ďalšieho potomka manželského páru, zveril sa portálu extra.cz.

Obaja vraj odišli zo svadobnej zábavy domov veľmi skoro, nepočkali ani do polnoci. Hostí nechali mladomanželia baviť sa až do rána, kým oni sami vraj utiekli unavení do postele. Ani jeden sa totiž poslednú noc od nervozity pred sobášom nevyspal. "Ja som nezažmúril ani oko a keď som ráno chcel chvíľočku spať, volalo mi asi dvadsať ľudí," posťažoval sa Bohuš. Nevesta podľa povery prenocovala u rodičov. "Nemohla som celú noc spať... teraz som ale v pohode a užívam si to naplno," prezradila počas svadobného dňa Lucie a ani na jej tvári nezanechalo vyčerpanie žiadne stopy.

Len pred pár dňami dal Bohuš von novú pesničku, vyznanie dcérke a Lucii:

"Odišli sme pomerne skoro, po desiatej hodine, takže svadobnú noc sme si krásne užili. Podľa mňa sa určite môžeme tešiť na Bohouška. Alebo skôr na viac potomkov. Ak z toho nebudú trojčatá, tak už vôbec ničomu nerozumiem," prezradil eXtra.cz spevák so smiechom, samozrejme aj s patričnou nadsádzkou. Ale už po skončení obradu avizoval iDnes, že má na svadobnú noc nejaký plán. "Chcel by som osláviť tiež osemnáste narodeniny Lucinky. Čo myslíš, Luci?" so šibalským úsmevom sa Bohuš pozrel na svoju mladú ženu. "Ako to povedať slušne?" položila hneď protiotázku Lucie. "Bude to krásny večer. Radšej nebudem nič hovoriť. Pôsobím vždy strašne a pritom sa snažím pôsobiť seriózne. Tak čo budeme robiť?" odpovedal novomanžel spolu s otázkou na svoju mladú manželku. "Divočiť!" neváhala s odpoveďou práve na svoj svadobný deň už plnoletá nevesta.

Lucie bola krásna nevesta:

Ako čerstvo zosobášený pár už tesne po obrade avizoval, tak aj urobil. Chceli si proste užiť svadobnú noc vo svojom domácom prostredí, kde sa cítia zrejme najlepšie. Najmä Lucie nie je až tak veľmi spoločensky založená, ako jej manžel. Divoké večierky a diskotéky v spoločnosti mnohých ľudí jej vraj nikdy nič nehovorili. "Boli sme proste hore až do rána, rozprávali sme si a bolo tam všetko, čo k manželstvu medzi mužom a ženou patrí," odkryl tajomstvo svadobnej noci eXtra.cz mladomanžel Matuš. "Mali sme veľkú radosť z toho, že už sme oficiálne Matušovi, že sme rodina. A tiež sme vlastne oslávili narodeniny Lucinky," zveril sa natešený Bohuš, že je už oficiálne hlava rodiny. "Večer sme potom šli k jej rodičom, kde sme pokračovali. Teda v oslave, nie v tom druhom," trochu pejoratívne vyznela jeho poznámka, no Bohuš je známy ako veselá kopa a netreba ho brať celkom vážne.

Súvisiace články

Najčítanejšie