Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Absolútny luxus a TENTO najväčší dar! Bagárovej Rumia oslávila prvé narodeniny vo veľkom štýle!
Zdielať na

Absolútny luxus a TENTO najväčší dar! Bagárovej Rumia oslávila prvé narodeniny vo veľkom štýle!

Archívna reportáž

Pred rokom, presne 27. mája, sa stala Monika Bagárová po prvýkrát mamou. Spolu s jej priateľom, MMA zápasníkom Makhmudom Muradovom privítali na svete dievčatko Rumiu. Dnes je z nej už veľká slečna a prvé narodeniny patrične oslávila.

Česká speváčka Monika Bagárová nenechala pri príležitosti osláv dcérkiných prvých narodenín nič na náhodu. Dievčatko zahrnula nevídaným luxusom, dokonalou výzdobou, aj spoločným profesionálnym fotením. Rumia síce nechápala, čo sa to deje, ale iste sa jej všetky tie krásne ružové veci páčili.

Monika sa pri organizácii veľkej oslavy obrátila na profesionálov, aj preto je zjavné dokonalé zladenie výzdoby a detaily, ktoré človeku pri podobných udalostiach obvykle uniknú, no agentúra nezabudne na nič. Rodinka Moniky Bagárovej tak bude mať navždy skutočne prekrásnu spomienku na oslavu v ružových tónoch doplnených zlatou, marhuľovou a bielou.

Z fotiek je jasné, že pozvaných hostí bolo nemálo a Monikin dom sa tak razom zmenil na hračkárstvo, ako to dobre poznajú azda všetci rodičia, ktorí organizujú hromadné oslavy. Nechýbali bábiky, plyšáky, elektronické autíčko, ale najmä rozkošné šteniatko, čo bol vraj Ruminkin najväčší sen. No to zrejme prišlo len na oslavu, Monika totiž už vopred zháňala psíka na "požičanie". Bolo vidno, že dievčatko sa skutočne tešilo, dokonca sa nechala od havka aj pooblizovať.

Fotky z profi fotenia sú dokonalé:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

"Dnes sme oslávili Ruminkine prvné narodeniny s priateľmi. Ďakujeme, že ste prišli. Ďalšia oslava nás ešte len čaká, a to s rodinou, veľmi sa tešíme," napísala k prekrásnym fotkám Bagárová. No azda najväčší darček nebolo nič materiálne, ani psíček. Už keď Monika pred pár dňami zverejnila fotky z profi fotenia s Rumiou, všetci si všimli, že sú len samy dve. Mnohí to aj komentovali, že "chýba ocko". Mach, ako ho Monika volá, bol skutočne takmer tri mesiace v Uzbekistane, a začalo sa povrávať, že vzťah rodičov Rumie je v kríze. Ale ukázalo sa, že to boli len reči. Rodina je už opäť pokope a to je nepochybne aj pre dievčatko ten najväčší dar.

Súvisiace články

Najčítanejšie