Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
O polovicu mladšia manželka českého princa z Popolušky je neverná? Herec má jasnú odpoveď!
Zdielať na

O polovicu mladšia manželka českého princa z Popolušky je neverná? Herec má jasnú odpoveď!

Archívne video

Bez vánku sa ani lístok nepohne, hovorí sa. Ktovie, ako je to s rečami okolo údajnej nevery mladej manželky hereckého rozprávkového princa Pavla Trávníčka (70), Moniky Trávníčkovej (35). Ženská polovička páru sa totiž začala pričasto objavovať po boku slávneho českého huslistu Jaroslava Svěceného (60), pričom ju, naopak, dlho nebolo vidieť na spoločenských podujatiach spolu s manželom. A tak sa rozbehol šialený kolotoč klebiet.

Dôvodom, prečo sa Monika Trávníčková nejakú dobu neukazovala s manželom, mala byť jej pracovná vyťaženosť ako PR manažérky Jaroslava Svěceného. Potvrdil to aj slávny rozprávkový princ z Troch orieškov pre Popolušku, Pavel Trávníček, pre ktorého to je už štvrté manželstvo. 

​​Populárny herec by sa mal od jesene objaviť v divácky obľúbenej tanečnej súťaži ako najstarší súťažiaci. Najskôr svoju účasť vehementne odmietol, neskôr do neho Monika "toľko hučala", až sa podvolil. Manželský pár sa vie vždy nakoniec dohodnúť, ako sa patrí na dobre zohratú dvojku. Nič nenasvedčuje tomu, že by skutočne prechádzali nejako manželskou krízou. "Špekulácie sú vždy. Monika sa preorientovala na produkčnú cestu a darí sa jej. Zastupuje niekoľko umelcov, ktorí boli radi, že v tej zložitej koronavírusovej dobe mali aspoň nejaké vystúpenia a aj zaplatené. Ja jej to prajem a darí sa jej dobre," vyjadril sa herec Super.cz na margo aféry okolo údajnej nevery manželky, ktorú spustil niekto nabúraním sa na stránku jeho divadla.

Pavel Trávníček bol zrejme najkrajší rozprávkový princ v našich končinách, český Ashton Kutcher:

Po vlaňajšom úmrtí svojej mamy na covid sa Monika za podpory manžela vrhla do práce, ktorá ju držala nad vodou. Vždy túžila byť manažérkou umelcov a do budúcnosti má aj iné ambície. "Je to iná práca ako divadelná produkcia, ale baví ma to. Chcela by som sa do budúcnosti presadiť trebárs aj v televízii a uvádzať nejakú televíznu zábavu," zverila sa Trávničková pred časom. Nad organizovaním koncertov uvažovala už dlho a prvé s husľovým virtuózom sa jej podarili. "Mám svoju víziu a Pavel mi, napodiv, do toho nehovorí. Pre radu alebo názor za ním prídem, to áno, ale inak necháva všetko na mojej vôli," s úsmevom tvrdí Monika a vrásky si z ničoho nerobí. Rada na seba zobrala všetku zodpovednosť čo sa týka PR ako pre Svěceného, tak aj manžela a jeho divadla. 

Podľa Monikinho profilu na Instagrame nič kríze nenasvedčuje:

Pavel Trávniček je spokojný vo vzťahu s mladou ženou, s ktorou má štvorročného syna Maximiliána. "Aby žiarlil po 17 rokoch, čo sme spolu? Snáď si myslí, že je dobre, že má akčnú ženu, on už chce trošku odpočívať. Aj keď teraz kvôli tomu trochu zanedbávam domácnosť," s humorom priznáva Monika. Čo sa týka manželskej krízy, o ktorej sa začalo hovoriť po záhadnom statuse napísanom akoby Svěceným, keď priznal pomer s Monikou, zrejme to skutočne nebude také horúce. Aj samotný Trávniček na priamu otázku, či je ich manželstvo v poriadku, odpovedal jednoznačne jednoslovne: "Áno". Dokonca sa spolu aktuálne chystajú aj na dovolenku, možno sa teda v tomto prípade skutočne pohol lístok aj bez vetra.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie