Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Veľké víťazstvo! V zásadnom spore o deti s Angelinou rozhodol súd v prospech Brada!
Zdielať na

Veľké víťazstvo! V zásadnom spore o deti s Angelinou rozhodol súd v prospech Brada!

Archívna reportáž

Rozvod niekdajších miláčikov Hollywoodu, ktorých si šoubiznis pamätá aj pod prezývkou Brangelina, je aj po rokoch v hľadáčiku médií. A niet sa čomu čudovať, ani únavné súdne spory neodradili Angelinu biť sa o svoju pravdu a najmä získať starostlivosť o šiestich potomkov výlučne do svojich rúk. Za týmto účelom dokonca obvinila svojho exmanžela, oscarového herca Brada Pitta, z alkoholizmu, agresie a fyzického útoku na najstaršie z nich, adaptovaného syna Maddoxa. Aktuálne súd rozhodol a herečke prekvapivo jeho verdikt zobral vietor z plachiet.

Herec Brad Pitt sa v týchto dňoch teší s obrovského víťazstva, aj keď tentokrát to nebola soška Oscara, ale verdikt súdu. Ten ho podľa informácií denníka The Sun oprostil z obvinení z fyzického napadnutia jeho syna Maddoxa a uznal mu striedavú starostlivosť o jeho deti, ktoré ma s herečkou Angelinou Jolie. Dvojica, ktorá má spolu dovedna má šesť detí, z toho tri biologické, je na nože už od podania žiadosti o rozvod v roku 2016.​

Brad Pitt mal podľa tvrdenia jeho exmanželky napadnúť ich syna Maddoxa, ktorého si adoptovali ako ročného z jeho rodnej Kambodže v roku 2002, počas letu súkromným lietadlom z Francúzska do Spojených štátov amerických. V prípade sa niekoľko mesiacov vypočúvali nielen ich deti a blízki členovia rodiny, ale svoje názory povedali aj odborníci z oblasti psychológie. Avšak Angeline, zdá sa, napriek tomu chýbali dostatočné dôkazy na podporu týchto vážnych obvinení. Otca sa údajne zastali aj ostatné deti, čo v neposlednom rade muselo prispieť k rozhodnutiu súdu, ktorý ho zbavil obvinení. Proti nemu svedčil len Maddox.

Náhly rozvod hollywoodskych miláčikov v roku 2016 mnohých prekvapil, ale azda nikto netušil, že ani o päť rokov neskôr nebude spor medzi rodičmi šiestich detí stále urovnaný:

​Sudca John Ouderkirk týmto tvrdeniam neuveril a povedal, že starostlivosť o ich deti by sa mala rozdeliť rovným dielom. "Brad je z rozhodnutia súdu po všetkých tých ostrých sporoch nesmierne nadšený. Jediné, o čo mu išlo bolo získať rovnaký prístup k deťom, ktoré nadovšetko ľúbi, bol rovnaký prístup k deťom, ktoré má veľmi rád," prezradil zdroj z hercovho blízkeho okolia a dodal, že Brad sa už nevie dočkať, keď bude môcť dobehnúť čas strávený s deťmi, o ktorý počas vyhodnocovania dôkazov prišiel.

Angelina napriek problémom v súkromí nezaháľa a mimoriadne aktívna je najmä v oblasti osvety proti týranu žien a detí, femizmu, či najnovšie ochrany včiel, kvôli ktorým sa nechala v spolupráci s Natinal Geographic takto zvečniť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa National Geographic (@natgeo)

​Angelinu isto nepotešili ani slová sudcu, ktorý v dlhom rozhodnutí uviedol, že výpovede 45-ročnej Angeliny "neboli dôveryhodné v mnohých dôležitých oblastiach".  Herečku, ktorú tak nepriamo označil za nedôveryhodnú, vraj hnevá, že sudca odmietol na pojednávaní vypočuť priamo ich spoločné deti, 19-ročného Maddoxa, 17-ročného Paxa, 16-ročnú Zaharu, 14-ročnú Shiloh a 12-ročné dvojičky Vivienne a Knoxxa. Herečka známa svojou bojovnosťou teraz podáva novú žiadosť, v ktorej si želá, aby bol sudca Ouderkirk z prípadu vylúčený. Nuž, zdá sa, že kým sa súdny spor o starostlivosť o ich detí skutočne ukončí, budú z detí pomaly aj dospelí, ktorí sa o tom, či chcú so slávnym otcom tráviť čas, budú môcť rozhodnúť aj sami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie