Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Speváčka Kristína (33) sa stala mamou! Takéto krásne meno dostal jej poklad!
Zdielať na

Speváčka Kristína (33) sa stala mamou! Takéto krásne meno dostal jej poklad!

Speváčka Kristína Peláková si súkromie prísne stráži. Skutočne sa toho o nej veľa nevie, hoci patrí medzi najúspešnejšie slovenské speváčky uplynulej dekády. V roku 2016 prekvapila svadbou so svojou životnou láskou, no teraz šokovala ešte viac - stala sa mamou!

Rodáčka zo Svidníka, 33-ročná Kristína Peláková, sa v roku 2016 vydala za Mariána Kavuliča po 11 rokoch vzťahu. Skutočne už nič nebránilo tomu, aby si rovno založili rodinu, no zjavne to ešte nebola horúca téma. Až o päť rokov neskôr sa začiatkom mája prihlásilo na svet bábätko.

Kristína zverejnila správu na Instagrame, nechýbala ani obvyklá fotka s malou rúčkou. "Ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou, ktorú chcem s Vami zdieľať. Začiatkom mája som sa stala mamou, narodil sa mi chlapček Radoslav," napísala hrdá mama a zverejnila rovno aj krásne slovanské meno synčeka.

So svojím veľkým hitom zažiarila Kristína aj v jojkárskej šou Všetko, čo mám rád:

​Kristína porodila v Košiciach a zjavne prebehlo všetko bez komplikácií. "Som šťastná, sme obaja aj s Radkom zdraví. Máme teraz spoznávacie obdobie, cez šestonedelie, takže sa mám dobre, mám pekné obdobie, je to pre mňa taký nový život, som rada, že je všetko v poriadku," zverila sa speváčka so svojimi pocitmi. 

Priznáva, že asi ako pre každú mamu prvého dieťatka, je toho mnoho, čo sa ešte musí učiť, na čo si zvykať, ale patrí to k tomu, prináša jej to obrovskú radosť a materstvo si užíva. "Všetko je nové, ja som to ešte nezažila, takže určite k tomu patria aj noci, keď sa nespí, ale beriem to tak, že to k tomu patrí," nebedáka zbytočne novopečená mama. V "utajení" tehotenstva jej pomohli protipandemické opatrenia. Nekoncertovala, fanúšikovia ju nevideli, a tak to nebol problém. Dokonca aj jej kamaráti sa to dozvedeli v čase, keď už mala za sebou polovicu tehotenstva. "Nejako sa to nešírilo, tým, že som to nedávala na sociálne siete, žila som si viac-menej v takom svojom svete," vysvetlila Kristína v podstate neplánované utajenie. Snáď svoj poklad čoskoro ukáže, ako iste dúfajú jej fanúšikovia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie