Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucia Šoralová natvrdo urazila Bohuša Matuša! Ľutuje aj jeho dieťa!
Zdielať na

Lucia Šoralová natvrdo urazila Bohuša Matuša! Ľutuje aj jeho dieťa!

Archívna reportáž

Slovenská speváčka Lucia Šoralová (44), jedna z najtalentovanejších v rámci celého Česka aj Slovenska, ukázala svoju nie práve diplomatickú stránku. Úplne bez servítky sa obula do kolegu, speváka a muzikálového herca Bohuša Matuša. Zjavne má výhrady voči jeho vzťahu s o 30 rokov mladšou Luciou, aspoň čo sa týka ich spoločného potomka.

Bohuš Matuš (47) a Lucie Palkaninová (18), dnes už Matušová, sú už takmer dva týždne manželia. Stalo sa to v deň, keď Lucie dovŕšila plnoletosť, no ešte predtým sa stihli stať rodičmi malej Natálky. Hoci je legálne všetko v poriadku, predsa len sa nájde dosť ľudí, ktorí z tohto vekovo nerovného vzťahu nie sú práve nadšení. Evidentne medzi nich patrí aj slovenská speváčka Lucia Šoralová, ako píše portál Expres.cz.

Šoralová sa objektívne nemôže veľmi pohoršovať nad veľkým vekovým rozdielom manželov Matušovcov, nakoľko sama žije vo veľmi podobnom manželstve. Ona má 44 rokov, jej manžel, skladateľ Ondřej Soukup už 70. No pravdou je, že si spolu začali v čase, keď mala speváčka 26 rokov, takže nebolo sa nad čím pozastavovať, okrem samotného, tak trochu nadpriemerného, vekového rozdielu a aj faktu, že si spolu začali v čase, keď bol Soukup ešte ženatý.

Toto prezradil Bohuš o svojom vzťahu s Lucinkou krátko predtým, ako sa im podarilo splodiť dieťa:

Šoralová sa preto nepozastavila nad vekom Lucinky, ktorá mala len 16, keď si s Matušom začala, ako skôr nad faktom, že sa stal Bohuš otcom. "On je mimoň, sám je dieťa. Nechcem vidieť tú výchovu," povedala ostro na margo veľmi citlivej témy, akou je nepochybne rodičovstvo. Podľa portálu Expres.cz sa tak mala vyjadriť v istej internetovej diskusii. 

Bohuš Matuš sa javí byť milujúci otec:

Nie je ale sama v rámci českého šoubiznisu, kto si o rodinke Matušovcov nemyslí nič dobrého. Až vulgárne okomentoval svadbu Lucie a Bohuša herec David Matásek známy zo série o básnikoch: "No to ma pos*r". Herec Martin Preiss, syn slávneho hereckého páru Viktor a Jana Preissovci, pre zmenu spochybnil úprimnosť lásky medzi Luciou a Bohušom. Pravdou ale je, že komentovať takýmto spôsobom akýkoľvek vzťah, do ktorého reálne nevidia, nie je veľmi slušné, ani férové a téma rodičovstva je do istej miery nedotknuteľná, nakoľko azda každý rodič sa snaží robiť pre dieťa to najlepšie, čo vie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie