Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Úprimná Anička Slováčková! Teší sa z rozchodu otca s mladou milenkou a TOTO na jej adresu povedala!
Zdielať na

Úprimná Anička Slováčková! Teší sa z rozchodu otca s mladou milenkou a TOTO na jej adresu povedala!

Archívna reportáž

Srdcu síce človek nerozkláže, no občas si mnohí rodičia neuvedomujú, ako ubližujú svojim deťom, keď sa rozhádajú kvôli problémom vo vzťahu a ešte to prepierajú aj na verejnosti. To je prípad aj Dády Patrasovej (65) a Felixa Slováčka (77). V ich prípade išlo o sedem rokov neutíchala slovná prestrelku medzi účastníkmi manželského trojuholníka, pokým to konečne nevzdala hudobníkova milenka, Lucie Gelemová (37).

Lucie Gelemová si povedala, že už viac nebude čakať na naplnenie sľubov o rozvode a zjavne definitívne pochopila, že Felix Slováček si s ňou nemieni ani založiť rodinu. Výtvarníčka sa chce vrátiť späť do rodného kraja a v prvom rade sa zrejme sústredí práve nájdenie vhodného partnera, s ktorým by mohla mať vysnívané dieťa. Iste ju rozchod so Slováčkom neteší, no sú tu minimálne dvaja ľudia, ktorí radosť majú. Okrem Dády Patrasovej je to aj jej dcéra Anička Slováčková (25), ktorú spor jej rodičov dlho trápil, píše portál Ahaonline.

​Ktovie, či nevraživosť medzi rodičmi neprispela k diagnóze rakovina prsníka a nedobrému zdravotnému stavu mladučkej Aničky Slováčkovej. Aj keď ona sama má oboch rodičov rada v rovnakej miere, neustále bola nútená počas dlhých siedmych rokov odpovedať na dotieravé otázky médií a verejnosti, ako vníma spory medzi nimi kvôli milenke jej otca a komu drží stranu. Konečne sa zdá, že je tomu azda vďaka nedávnemu rozchodu Slováčka a Gelemovej koniec a ona sa môže sústrediť hlavne na seba, svoje zdravie a nádejne sa rozvíjajúcu kariéru. Snáď nie je nikto, kto by jej neprial len to dobré, keďže Anička pôsobí pri vystúpenich na verejnosti, či v médiách vždy veľmi sympaticky a skromne.

Felix Slováček hrával roky po boku Karla Gotta:

Otázku ohľadom názoru Aničky na ukončenie nemanželského vzťahu otca si jej neodpustilo položiť Aha!. Samozrejme, je rada, že tento kontroverzný vzťah skončil. Nikdy sa netajila tým, že Gelemovú nemusí. "Ja nechcem nikoho urážať, tú pani nepoznám. Nepotrebujem ju ani poznať a to mi k životu stačí. Samozrejme by som bola radšej, keby to bol niekto iný, ale nechcem robiť zlo a kaziť si karmu," vyjadrila sa svojho času k otcovej milenke. Gelemovej sa nikdy nepodarilo získať si milencovu dcéru na svoju stranu. "Môžem povedať, že som urobila niekoľko pokusov o zblíženie. Tie sa ale bohužiaľ nestretli so žiadnou pozitívnou odozvou. A tak sa priznám, že o to už ani nestojím," rezignovane vtedy prehlásila teraz už exmilenka Felixa Slováčka.

​Rozchod mileneckého páru bol zrejme zo strany Felixa dobre načasovaný. Nachádzal sa ešte stále pracovne v ústraní od zvedavých českých médií v ďalekom Jerevane. Plánoval sa vrátiť k synovi do domu neďaleko Prahy, aspoň tak to interpretovala jeho bývalá milenka. Syn, taktiež Felix, sa ale vyjadril k bývaniu otca u neho v dome nejasne a podobne odpovedala na rovnakú otázku Aha! aj Anička. "Či bude späť doma, alebo inde alebo u niekoho z nás, alebo u nejakého úplne iného človeka, záleží čisto na ňom," konštatovala. "Ďalej už sa k tomu nechcem vyjadrovať, je to ich vec, nech si to vyriešia spolu. Pre mňa je hlavné, nech je otec šťastný a zdravý," rezolútne dodala dcéra, spokojná, že otec odišiel od milenky, zrejme aj s vierou, že sa upokojí časom aj mama. Ako sa ale po Felixovom návrate z Jerevanu ukázala, zamieril si to rovno do domu svojej milenky, kde si spokojne odomkol vlastným kľúčom. Ešte si teda treba zjavne počkať na to, či to je s tým rozchodom seriózne.

Súvisiace články

Najčítanejšie