Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bývalý speváčky Absolonovej spravil z vlastnej babičky bezdomovkyňu! Monika ju zachraňovala!
Zdielať na

Bývalý speváčky Absolonovej spravil z vlastnej babičky bezdomovkyňu! Monika ju zachraňovala!

Archívna reportáž

V čase, keď všetci zverejňovali fotky bozkov pod rozkvitnutými stromami ako známy májový symbol lásky, česká speváčka Monika Absolonová sa rozhodla podeliť so svetom o úplne opačnú informáciu. Po siedmych rokoch sa rozišla s otcom jej dvoch detí, hokejistom Tomášom Hornom. Podľa správ, ktoré sa aktuálne dostávajú na povrch, ale skutočne nemá čo ľutovať.

Okolo rozchodu Moniky Absolonovej (44) s jej partnerom Tomášom Hornom (40) ešte stále neutíchol šum. Prevalilo sa aktuálne, že bývalý hokejista mal veľké dlhy a kvôli tomu predal aj dom, ktorý na neho v dobrej viere, že ju tam vnuk nechá dožiť, prepísala babička a ona sa stala skoro bezdomovkyňou, píše portál Blesk. Horn zjavne nemal príliš dobrý charakter, no Monika si pred týmto faktom zrejme dlho zatvárala oči. Precitnutie do reality muselo byť pre ňu veľmi šokujúce. S ohľadom na ich dvoch synov sa ale snaží nekonkretizovať dôvody rozchodu.

Napriek mlčaniu speváčky sa už ale všeličo dostalo na povrch cez ľudí znalých skutkov Horna z minulosti. Prevalil sa aj jeden otrasný čin voči vlastnej babičke. Pred tromi rokmi ju Horna zrejme požiadal o prepis domu, ktorý postavila kedysi spolu so svojim manželom, na jeho meno. "Nikto nechápe, prečo to napísala práve na neho, má totiž viac vnúčat. Už vtedy sa vedelo, že má dlhy. To bola jej životná chyba. Len krátko potom, čo sa to stalo, jej zazvonili pri dverách nejakí páni s tým, že sú noví majitelia. Ona sa tak aj so svojou vnučkou, Tomášovou sestrou, musela okamžite vysťahovať," prezradila bývalá susedka babičky vo Velkej Dobrej v okrese Kladno. Tento neuvážený čin babičke nič dobré nepriniesol. Nepodarený vnuk dom po prepísaní na neho obratom predal.

Monika zažiarila aj v jojkárskej šou Všetko, čo mám rád:

​Keď zaklopali cudzí ľudia na dvere domu a povedali starej pani, že sú noví majitelia, zostala v šoku. "V jeden okamih sa z pani Františky stala bezdomovkyňa a nemala kam ísť. Niesla to strašne zle," popísala susedka vzniknutú situáciu Blesku. "Nebyť vtedy Moniky Absolonovej, tak by ju to asi zabilo. Viem, že keď to zistila, zasiahla do toho. Pre babičku sa jej podarilo zohnať domov s opatrovateľskou službou, kde žije dodnes," dodala svedkyňa nepríjemnej súkromnej záležitosti. "Stálo ju to veľa peňazí. Tomáš nemal ani korunu, a tak Monika dala zo svojho dvestopäťdesiat tisíc darom mestu a sto tisíc darom domovu," podrobnejšie vysvetlila aj s upresnením sumy, akou vtedy pomohla partnerovej babičke populárna speváčka.

Absolonová sa tak trochu vyspovedala pri pečení bábovky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Absolonova (@monika_absolonova)

O informáciu požiadal Blesk aj starostu obce Velká Dobrá, Ing. Zdeňka Noseka. "Áno, viem o tom, že sa to stalo. Obec do toho vtedy nevstupovala, pretože si to nakoniec vyriešili v rodine," potvrdil ten najpovolanejší občan obce. "Obec bola pripravená pre svoju spoluobčianku hľadať pomoc a náhradné ubytovanie. Rodina si to ale vyriešila sama a viem, že v tom hrala významnú rolu Monika Absolonová," dodal starosta. Tomáš Horn redakcii nedvíhal mobil, aby túto smutnú skutočnosť nejako vysvetlil zo svojej strany. "S ohľadom na mojich dvoch synov k tomu nebudem nič hovoriť, nehnevajte sa," bola reakcia dotknutej speváčky, teraz už Hornovej expartnerky.

Súvisiace články

Najčítanejšie