Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka v nemocnici! Priznala psychické problémy, hoci má doma len ročného synčeka!
Zdielať na

Speváčka v nemocnici! Priznala psychické problémy, hoci má doma len ročného synčeka!

Archívna reportáž

Ani život po boku jedného z najbohatších mužov planéty a práca snov nezabránila vážnym psychickým problémom kanadskej speváčky a zároveň mamy ročného chlapčeka s robotickým menom X AE A-XII. Grimes síce už v minulosti priznala problémy s úzkosťami a fóbiami, ktoré ju dlhé roky sužovali, no tvrdila, že práve hudba, ktorej sa profesionálne venuje, jej pomohla toto trápenie poraziť. Zdá sa však, že jej boj o duševnú pohodu a zdravie bude na dlhšiu trať.

Speváčka Grimes (33), ktorú preslávil najmä vzťah s miliardárom Elonom Muskom (49) a ich spoločné dieťa s nezvyčajným menom, priznala, že kvôli nečakaným a intenzívnym záchvatom úzkosti musela byť hospitalizovaná v nemocnici. Mama ročného chlapčeka menom X AE A-XII sa so svojou diagnózou zverila fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete.

Claire Boucher, ako sa kanadská speváčka občianskym menom volá, sa ešte v roku 2012 zverila megazínu Dazed, že sa dlhé roky pasovala s niekoľkými psychickými problémami. Zachránila ju až práca, ktorú robí s plným nasadením a oduševnením, napriek tomu, že jej alternatívna tvorba neláme rekordy v svetových hitparádach. "Kým som sa začala venovať muzike, trpela som úzkosťami a mávala som záchvaty v jednom kuse. Nebola som vôbec šťastná. Až keď som začala tvoriť hudbu sa všetko zlepšilo," povedala vtedy excentrická speváčka, ktorú rovnako ako jej partnera Elona fascinuje všetko spojené s vesmírom a sci-fi.

Elon Musk v jednom z tradičných skečov v šou SNL predviedol aj svoje herecké umenie, svoj obdiv mu vyjadrila aj jeho partnerka Grimes, ktorá som v ňom na chvílu mihla v kostýme princeznej zo známej videohry:

Grimes zdieľala na svojom instagramovom profile fotografie z nedávneho nakrúcania populárnej americkej šou Saturday Night Live. Hosťami v nej boli obaja s Elonom, aj speváčka Miley Cyrus. Obe dámske hosťky ostali verné svojmu štýl a na obrazovkách sa ukázali v sýtoružových výstredných kostýmoch. "Zabudla som zdieľať tieto fotky, pretože som si privodila záchvat úzkosti a strávila som včerajší deň v nemocnici  čo bolo, celkom úprimne, dosť desivé. Myslím, že je na čase začať s terapiami," napísala k príspevku speváčka, ktorá sa prvediedla v kostýme rozprávkovej princeznej. Zároveň vyjadrila obdiv svojmu partnerovi, majiteľovi spoločností Tesla či SpaceX, Elonovi Muskovi. "Som hrdá na môjho krásneho E (viem, že to nahnevá fanúšikov Grimes, takže sa vopred ospravedlňujem), ale zabil to!" napísala ďalej a narážala zrejme na nepochopenie jej lásky k miliardárovi zo strany niektorých jej fanúšikov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☘︎??????࿎ (@grimes)

Grimes sa však napriek jej nie veľmi komerčnej a netradičnej tvorbe môže tešiť z nemalej fanúšikovskej základne v ktorej zároveň našla obrovskú podporu. To sa odzrkadlilo aj v komentároch pod jej príspevkom. "Nikdy sa neospravedlňuj za to, ako sa cítiš," napísal jeden z množstva komentujúcich a mnohí iní sa vyjadrili v podobnom duchu. Elon a Grimes všetkých prekvapili svojím vzťahom, ktorý potvrdili spoločným výstupom na červenom koberci prestížneho podujatia Met Gala v roku 2018. V roku 2020 privítali na svet svojho prvého spoločného potomka, ktorému dali nezvyčajné meno X AE A-XII. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie