Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rok po rozchode hlási český spevák novú lásku! Varí mu a upratuje, to ešte nezažil!
Zdielať na

Rok po rozchode hlási český spevák novú lásku! Varí mu a upratuje, to ešte nezažil!

Zdroj: Instagram/SI

Pred sedemnástimi rokmi zažiaril v prvom ročníku speváckej súťaže, kde skončil na treťom mieste. Skvelo nnašliapnutú kariéru si ale Sámer Issa (35) tak trochu sám udupával svojimi škandálikmi a neveľmi zodpovedným prístupom. Teraz sa snaží o znovunaštartovanie, zatiaľ sa ale zázrak nekoná. O niečo lepšie to vyzerá s jeho súkromným životom.

Sámer Issa, ktorý prežil prvých 6 rokov svojho života s Sýrii, odkiaľ pochádza jeho otec, očaril v roku 2004 nielen spevom, ale aj frajerským vzhľadom a stal sa okamžite lámačom sŕdc. Kratšie či dlhšie romániky mal aj s viacerými kolegyňami zo šoubiznisu, naposledy ho spájali s Luckou Vondráčkovou, na ktorú spieval priam ódy. Napokon ale išlo skutočne len o pracovný vzťah pri príprave dojímavého duetu s názvom Vrať se

Sámer minulý rok ukončil dlhoročný vzťah s "veľkou láskou" Pavlínou, s ktorou si chcel založiť aj rodinu. Zjavne ale nastal čas na novú romancu a vraj je to niečo úplne iné. A veľmi dobré, ako prezradil portálu Život v Česku.

Pozrite si klip k Sámerovmu duetu s Luckou Vondráčkovou:

Nová láska Sámera Issu má len 22 rokov a volá sa Julie Anna Šulcová. Spevák si ju nevie vynachváliť. "Zoznámila nás moja bývalá priateľka Pavla. Som zamilovaný. Veľmi si spolu rozumieme a máme sa o čom rozprávať. Ona mi varí, upratuje a ešte aj so mnou napísala scenár k videoklipu... Toto som ešte so žiadnou nemal," ospevuje Sámer mladučkú lásku, s ktorou sú spolu len zhruba mesiac. Prekvapujúce ale je, že s rodinou novej lásky sa pozná už dlhšie. Mama Julie Anny totiž patrí k Sámerovým veľkým fanúšičkám. Napokon, ak mala dcéru plus-mínus okolo dvadsiatky, môže mať len čosi okolo 40 rokov a tak potenciálnu svokru môže deliť od Sámera len pár rokov.

Seznámila nás bývalá přítelkyně Pavla. Jsem zamilovaný. Hrozně si spolu rozumíme a máme si o čem povídat. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sámer Issa (@samerissafficial)

Tento vzťah má jedinú chybičku. Teda ani nie tak vzťah, ale Sámerova osobnosť. Spevák je totiž známy sklonmi k teatrálnemu preháňaniu v snahe zviditeľniť sa, mnohým preto vŕta v hlave, či nie je predstavenie novej lásky svetu len promo akciou pred vydaním nového klipu. "Už 15. mája bude premiíra videklipu k mojej novej autorskej piesni Nedýcham. Príbeh je inšpirovaný skutočnou udalosťou. Každému táto doba covidu niečo vzala. Mne osobne milovaného deduška, iným zdravie, čas či peniaze," vyznal sa Issa. Nepochybne si želá úspech skladby, s ktorou mu Julie Anna pomohla a napriek skeptickým hlasom by si snáď vo veciach lásky nevymýšľal. Rozhodne bude ale lepšie, ak bude mať väčší úspech vzťah, než pieseň, ak obe, tak si Sámer môže po dlhej dobe skutočne gratulovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie