Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Z neforemných teplákoviek do sexi spodnej bielizne! Speváčka sa ukázala ako nikdy, fanúšikovia šalejú!
Zdielať na

Z neforemných teplákoviek do sexi spodnej bielizne! Speváčka sa ukázala ako nikdy, fanúšikovia šalejú!

Archívna reportáž

Niektoré spevácke hviezdy si stavajú svoj imidž od začiatku aj na fyzickej kráse, až má človek niekedy pocit, že spev je snáď až druhoradý. A potom je tu pár výnimiek, ktoré to poňali presne naopak - neukážu poriadne ani kúsok "kože", dokonca ani krivky v obtiahnutých modeloch. Ich kráľovnou je rozhodne mladučká Billie Eilish. Či lepšie povedané - bola.

Má len 19 rokov, no možno je bez váhania považovať za spevácku hviezdu, ktorá zanechá výraznú stopu, a to ešte ani poriadne nezačala. Zato stihla pozbierať kopu ocenení, vrátane 7 cien Grammy, a to len za dva albumy, až teraz práve pridala tretí. Ktovie, či pre jeho promo spravila už v marci rozhodnutie, ktorým vyrazila svetu dych.

Billie mala adekvátne k svojmu jedinečnému štýlu spevu aj jedinečný imidž. Neforemné teplákové súpravy, oversize tričká a široké nohavice, k tomu dlhokánske nechty a dvojfarebné vlasy s neónovou zelenou. To bolo adekvátne pre pubertiačku, no zdá sa, že Eilish dospela.

Pozrite si najnovší klip Billie, už v jej blond podobe:

Z priemernej tínedžerky sa v marci stala prekrásna žena. Stačilo len zmeniť si farbu vlasov. "Zrazu sa cítim byť viac ženou," okomentovala svoju zmenu imidžu. Z Billie sa stala blondína a prvá fotka, ktorú s touto radikálnou premenou ukázala svetu, zlomila rekord na Instagrame, keď dosiahla milión srdiečok za neuveriteľných šesť minút. A niečo podobné sa stalo aj teraz. Stačilo zhruba desať minút na dva milióny srdiečok, no sú úplne pochopiteľné. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Fanúšikovia Billie zrejme nemohli uveriť očiam, keď si v nedeľu všimli postupne štyri fotky, ktoré speváčka pridala. Pózovala pre britské vydanie magazínu Vogue, no nie v typickom neveľmi príťažlivom outfite, ale vo zvodnej spodnej bielizni. "Milujem tieto fotky a bola som nadšená aj z tohto fotenia. Robte čo chcete, kedy chcete. Na všetko ostatné sa môžete vys*ať," pridala k fotkám odkaz s adekvátne drsným jazykom tínedžera.

Táto fotka si vyslúžila najviac srdiečok, odhalila aj "tajné" tetovanie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Hoci vôbec prvoplánovo neodhaľovalo priveľa, predsa len sú fotky tak sexi, že svet zalapal po dychu, ako je zrejmé aj z komentárov. Hoci nevyrieknutý, predsa je silný aj odkaz všetkým, ktorý kritizovali jej ženské tvary, s čím pred rokmi sama bojovala. Billie ukázala, že sa už za svoje telo nehanbí, a rozhodne ani nemá prečo. Snáď tým inšpiruje aj ďalšie tínedžerky podliehajúce nezmyselným trendom štíhlosti neprirodzenej, až nemožnej pre všetky typy postáv.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie