Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bagárová je s dcérkou sama bez partnera už niekoľko týždňov! Situácia je komplikovaná!
Zdielať na

Bagárová je s dcérkou sama bez partnera už niekoľko týždňov! Situácia je komplikovaná!

Archívna reportáž

Česká speváčka Monika Bagárová (26) sa stala minulý rok v máji po prvýkrát mamou. Otcom rozkošného dievčatka s nezvyčajným menom Rumia je pôvodom uzbecký zápasník MMA Makhmud Muradov. No rodinu si veľmi neužíva a Monika sa musí spoliehať len na pomoc rodiny.

Malá Rumia Muradova oslávi koncom mája prvé narodeniny. Jej mama, populárna česká speváčka a niekdajšia finalistka speváckej súťaže, Monika Bagárová, dúfa, že oslavovať už budú spolu s jej partnerom, Ruminkiným otcom "Machom", ako zápasníka v Česku volajú. Je už totiž preč skutočne dlho.

Makhmud a Monika oslávia onedlho tretie výročie, no pomaly tretinu z toho času strávil kdesi na cestách. Svoje zápasnícke umenie predvádza po celom svete a nezmenilo sa to ani s príchodom dcérky a dokonca ani s pandémiou, hoci nepochybne k istému okresaniu aktivít, tréningov a najmä zápasov došlo.

Vypočujte si najnovšiu Monikinu pieseň:

No tentokrát to nie je priamo zápasnícky súboj, prečo nie je Mach už niekoľko týždňov so svojimi láskami. "Mach išiel do Uzbekistanu pracovne vo viacerých sférach, najmä kvôli podnikaniu. Situácia sa, žiaľ, skomplikovala a musel tam ostať, aby vyriešil rodinné problémy," naznačila Monika v instastories dôvod výrazne predĺženého pobytu v Muradovom rodisku.

Zatiaľ poslednú fotku s Makhmudom pridala Monika na Instagram ešte začiatok feburára:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

"Chýba nám, chýbame si. Teším sa na spoločný čas, o to viac by nám mal byť vzácnejší. Ruminka sa na neho nepýta, je ešte maličká a nevie rozprávať. Ocinko nám ale volá X-krát za deň," upokojuje Bagárová fanúšikov, ktorí by si mohli myslieť, že také dlhé odlúčenie nejako uškodilo ich vzťahu. Monika má ale jedno obrovské šťastie, na starostlivosť o Ruminku nie je sama. "Zvládam to vďaka tomu, že mám skvelú rodinu," pochvaľuje si prístup najbližších, ktorí už skutočne bývajú asi viac u Moniky, ako doma. Nepochybne sa ale najviac tešia na návrat milovaného ocka, Monika prezradila len toľko, že by to malo byť "čoskoro".

Instagram/MB

Súvisiace články

Najčítanejšie