Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdna speváčka priznáva: Chcela som, aby bol môj syn (9) svedkom pôrodu jeho sestry!
Zdielať na

Hviezdna speváčka priznáva: Chcela som, aby bol môj syn (9) svedkom pôrodu jeho sestry!

Zdroj: Instagram/HD

Známa americká speváčka a herečka je už viac ako mesiac trojnásobnou mamou a túto skutočnosť si nesmierne užíva. Hilary Duff sa nikdy netajila tým, že sa v úlohe matky našla, a to aj napriek tomu, že vzťah s otcom jej prvého syna Luca sa po šiestich rokoch manželstva rozpadlo. Na lásku však nezanevrela, a so svojím druhým manželom má čerstvo už druhú dcérku. Obe porodila v prostredí domova v špeciálnom bazéniku, a tak sa ho mohli na zázrak zrodenia pozerať aj najbližší príbuzní, dokonca aj jej prvorodený.

Speváčka Hilary Duff (33) podľa informácií denníka Daily Mail v podcaste Informed Pregnancy prezradila, že si želala mať pri nedávnom pôrode jej dcérky Mae nielen manžela, speváka Matthewa Koma (33), ale aj 9-ročného Luca. Podľa jej vlastných slov chcela, aby mohol byť malý chlapec svedkom toho, aké sú ženy silné a ako vyzerá narodenie malého človiečika. 

Hilary Duff, ktorá sa preslávila ešte na prelome milénií ako tínedžerská spevácka hviezda, sa pred 9 rokmi stiahla zo svetiel reflektorov a rozhodla sa venovať rodine. V tom čase už dva roky tvorila manželský pár s kanadským hokejistom Mikeom Comriem (40) a pod srdcom čakala ich prvé spoločné bábätko. Bol ním práve Luca, ktorý má dnes deväť rokov a teší sa už z dvoch sestričiek, 2-ročnej Banks a maličkej Mae, ktorá prišla na svet 24. marca 2021. S jeho otcom sa Hilary rozviedla po jeho početných neverách v roku 2016, no po svojom boku má už dva roky hudobníka Matthewa Komu a tvoria harmonickú rodinu.

Speváčka si zvolila domáci pôrod do bazéna aj pri svojom treťom bábätku, momenty po tom predošlom zdieľala aj s fanúšikmi na internete:

Hilary sa snaží viesť svojho syna k úcte a rešpektu voči ženám, a chcela to umocniť aj počas jej nedávneho domáceho pôrodu, pri ktorom mu dovolila pozerať sa. "Bolo to pre mňa dôležité, pretože mu vždy otvorene a úprimne hovorím, aké sú ženy veľmi silné a ako vyzerá pôrod," prezradila trojnásobná mama v rozhovore. Myslí si totiž, že ak bude so synom o ženských záležitostiach hovoriť otvorene, bude to pre jeho budúce vzťahy so ženami veľkým prínosom. "Vie všetko o menštruácii a je pre mňa dôležité normalizovať takúto konverzáciu s ním, pre všetky ženy, ktoré v živote stretne," myslí si Hilary, ktorá sa môže pochváliť príjemným domácim pôrodom, samozrejme, s odborným dohľadom, ktorý prebehol bez komplikácií a do troch hodín bolo v ich rodinke o jedného člena viac. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Duff (@hilaryduff)

"Tak veľmi chcel pri tom byť, ale všetko sa udialo tak rýchlo, že to zmeškal," povzdychla si Hilary, ktorej nevyhovuje, že väčšina chlapcov si odmalička myslí, že sila je iba o veľkých svaloch. V rozhovore vysvetlila, že by chcela vyvrátiť predstavy o tom, že sú ženy automaticky brané za slabšie pohlavie. "Muži majú možno väčšie svaly. Ale my privedieme život na tento svet. My vytlačíme dieťa skrze naše telo," vysvetľuje Hilary, ktorá jedným dychom dodáva, že doma je otázka rovnosti témou každého dňa a sila nepochádza zo svalov, ale zvnútra človeka. A tak sa zdá, že ak si malý Luca zoberie rady svoje mamy k srdcu, bude na svete o džentlmena a správneho muža viac. Bude svojim sestričkám vyrovnaným partnerom a oporou do života, a v neposlednom rade  jeho budúca manželka prístup svojej svokry velebiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie