Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Beňová vyrazila dych fotkou svojej dcéry! Všimli si to úplne VŠETCI!
Zdielať na

Beňová vyrazila dych fotkou svojej dcéry! Všimli si to úplne VŠETCI!

Archívna reportáž

Europoslankyňa a dlhoročná politička Monika Beňová je už takmer polroka dvojnásobná mama. Ako jedna z mála sa môže pochváliť touto radostnou správou vo veku po päťdesiatke. Rovnako je ešte výnimočnejšie, aby bol medzi súrodencami vekový rozdiel 32 rokov. No obaja potomkovia Beňovej majú jednu vec spoločnú.

Monika Beňová otočila svoj život hore nohami. Spolu s partnerom, o 16 rokov mladším advokátom Ľubomírom Klčom, sa rozhodli mať spoločné dieťa a podarilo sa, hoci v Beňovej 52 rokoch to už netipoval asi nikto. Vysnívanú dcérku priviedla na svet o pár týždňov predčasne 1. novembra. 

Lea prišla na svet cisárskym rezom, mamu v závere tehotenstva trošku potrápila, keď jej tehotenstvo zapríčinilo vysoký tlak, tehotenskú cukrovku, aj nie práve ideálne výsledky pečeňových testov, teda všetko typické problémy mnohých žien v očakávaní.

Beňová svoje deti miluje a Leušku si veľmi užíva:

​Našťastie, krátko po pôrode už sa dalo všetko do poriadku a Monika Beňová si môže vychutnávať radosť z rozkošnej dcérky. Príliš často ju svetu neukazuje, teraz spravila výnimku a pochválila sa. Hoci je fotka mierne rozmazaná, okamžite udrela do očí jedna vec. "Sa mi tak vidí, že je to tatova kópia," napísala herečka Zuzana Marošová. Potom sa to už rozbehlo - celý tato, celý ocko... Tieto komentáre sa opakovali rad za radom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

A skutočne, Lea je až neuveriteľná kópia svojho otca. Presne to má ale s bratom spoločné - Martin je tiež úplná kópia svojho otca, už zosnulého bývalého manžela europoslankyne. Zdá sa teda, že Beňovej nebolo dopriate porodiť si vlastnú kópiu, jedine, že by sa Leuška ešte vekom zmenila. V každom prípade to určite nie je ani v najmenšom problém, europoslankyňa miluje svoje deti bez ohľadu na podobu, napokon, ako každá mama.

https://topstar.noviny.sk/showbiznis/601161-benova-vyrazila-dych-fotkou-svojej-dcery-vsimli-si-to-uplne-vsetci

Súvisiace články

Najčítanejšie