Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Neuveriteľné, čo sa rozhodol spraviť Kali! Tisíce Slovákov dúfajú, že čosi daruje aj im!
Zdielať na

Neuveriteľné, čo sa rozhodol spraviť Kali! Tisíce Slovákov dúfajú, že čosi daruje aj im!

Archívna reportáž

Raper Kali, občianskym meno Koloman Magyary, sa pohybu vo svete rapu a hiphopu už roky rokúce. Postupne, trpezlivo a cieľavedomo si budoval v tejto komunite meno a dnes sa radí bez debaty medzi najväčšie hviezdy. Spolu s Rytmusom, Majkom Spiritom a Separom je to práve Kaliho meno, ktoré sa vybaví aj tým, ktorí tomuto štýlu práve neholdujú. A to je neklamné znamenie, že je raper "za vodou".

Sympatický Petržalčan, 38-ročný Kali, dosiahol azda takmer všetko, čo raper v našich končinách dosiahnuť môže. Jeho skladby patria medzi najhranejšie spomedzi ostatných raperov, koncerty bývajú beznádejne vypredané, darí sa aj jeho merchu, a napokon - je aj šťastne ženatý a má 2-ročnú dcérku Nelku, ktorá je pre neho stred vesmíru.

Za ostatné roky, čo Kali vystrelil medzi top päťku raperov, si nepochybne veľmi slušne zarobil. S rodinkou žije v Rači, kde má v byte vyhradený poriadny kus priestoru na šatník a obrovskú zbierku tenisiek. Evidentne mu už ale trochu prerástla jeho vášeň cez hlavu a rozhodol sa to riešiť.

Takto pred rokom predstavil Kali nový klip:

​Ak by si niekto myslel, že svoje tenisky, neraz ledva raz či dvakrát obuté, hodí na bazár a speňaží, je na veľkom omyle. Kali sa ukázal ako veľký grand a zároveň sa aj mohol odvďačiť svojim fanúšikom za priazeň aj materiálnym darom - svoju zbierku tenisiek totiž rozdáva. Samozrejme, nie všetky, ale už to bude aj zo desať párov, ktoré si našli nových majiteľov.

V sobotu pridal Kali hneď tri páry, napríklad aj tieto:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DezertKaliMusic (@dezertkalimusic)

"Povedal som si, že si spravím poriadok v botníku a tenisky, ktoré som buď nenosil, alebo nosil málo a sú ako nové, tak ich DARUJEM niekomu, kto ich využije a poteší sa im. Toto sú siedme, 27 cm, 42 velkosť. Podmienka súťaže je odoberať moj profil a do komentu napísať CHCEM, nič viac," znie popis pod jednou z fotiek parádnych tenisiek, ktoré v ostatné dni zapĺňajú Kaliho profil na Instagrame. A pochopiteľne, pod každou fotkou sú tisíce komentárov s tým jediným slovom, ako si Kali stanovil v podmienkach. Prvé páry už dorazili k šťastným majiteľom. "Ďakujem, tak to bola radosť neskutočná. Ďakujem veľmi pekne, si neskutočne dobrý človek s veľkým srdcom," napísal jeden z "výhercov" a ďalší poslali Kalimu podobne pekné slová. Ktovie, koľko párov ešte raper vyloví, evidentne ho ale musí hriať dobrý pocit, že urobil ľuďom takú veľkú radosť a on si aspoň trošku "upratal". Možno inšpiruje aj ďalšie hviezdy - napokon, Rytmusova zbierka tenisiek tiež dosahuje závratné čísla.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie