Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Majk Spirit KONEČNE ukázal dcérku! Rozkošné dievčatko, CELÝ OCKO!
Zdielať na

Majk Spirit KONEČNE ukázal dcérku! Rozkošné dievčatko, CELÝ OCKO!

Archívna reportáž

Michal Dušička sa stal otcom minulý rok, prvý októbrový deň krátko po ôsmej ráno. Do jeho života pribudla ďalšia krásna žena, hoci zatiaľ len v najmenšej verzii. Dcérka dostala meno Aria a všetci čakali už len na to, kedy ju konečne uvidia. Nuž, čakali márne. Až doteraz!

Majk Spirit patrí medzi ľudí, ktorí sú otvorení a svoje názory hlásajú bez cenzúry. No predsa len je občas tak trochu aj tajnostkár, najmä pokiaľ ide o súkromie. Pár mesiacov tajil takto pred dvomi rokmi aj svoju novú lásku, ukazoval ju svetu len "po kúskoch", kým napokon priznal, že je to krásna ukrajinská modela Maria. A podobne sa zjavne rozhodli postupovať aj pri dcérke.

Maria a Michal ukázali všetko - nové bývanie, zariadenie pre dcérku, výbavičku, privítanie doma, krásne rodinné momentky, ale... Vždy tam chýbala tvár, preto si ľudia mysleli, že to bude podobne, ako pri manželoch Vrbovských, ktorí už síce ukázali Sanela zľava, sprava, zhora, zdola aj zozadu, ale nikdy nie spredu. 

Majk prezradil, že jeho dcérka bude multilinguálna:

​Majk tvrdil, že je to najmä želanie jeho manželky, malo ísť o nejaký zvyk, ktorý si priniesla z rodiska. Ale vždy dodal, že raz ju ukážu, ale nikto netušil kedy. A práve sa to stalo - Dušičkovci si proste len počkali, kým sa ocitnú na titulku prestížneho magazínu a tvár Arie až tam ukážu svetu. "Dnes vám chceme niečo ukázať," napísal Spirit v instastories a následne pridal dokonalý rodinný portrét.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Celá rodinka v bielom, voľne uložení na gauči, s vážnymi tvárami, ako je to typické najmä pre Mariu. No aj tak viac, ako veľkí Dušičkovci zaujímala všetkých Aria. Je to skutočne krásne dievčatko, s dokonalými modrými očami, hustými vláskami a skutočne očarujúcim výrazom v tvári. Pod fotkou sa okamžite strhla debata, na koho sa podobá a hoci pár komentujúcich tvrdilo, že je to celá mama, ďalší sa priklonili skôr k tomu, že sa podobá na ocka, čo sa zatiaľ javí byť trefnejšie. "Konečne nie je pani Colombová," vtipne poznamenal jeden z komentujúcich, no našli sa aj takí, ktorým sa nepáči, že dcérku ukázali, alebo dokonca Dušičkovcom vyčítali, že to spravili za peniaze. Evidentne sa nedá vyhovieť každému, faktom ale ostáva, že tisíce srdiečok a desiatky komplimentov ďaleko prevýšili kritikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie