Polojasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Mladý český spevák s desivou správou z nemocnice: Ochrnula mu polovica tváre!
Zdielať na

Mladý český spevák s desivou správou z nemocnice: Ochrnula mu polovica tváre!

Zdroj: facebook

Až sa človeku nechce veriť, že ešte existujú aj iné choroby, ako covid-19. A predsa... Rozprávať by o tom vedel aj mladučký český spevák a herec Adam Mišík (23), syn legendárneho československého speváka Vladimíra Mišíka (74), ktorý sa ocitol v pražskej nemocnici na Bulovce.

Adam Mišík, ktorého popularita v Česku neustále rastie, sa ocitol v nemocnici nie pre covid, no tiež je za jeho trápením bližšie nešpecifikovaný vírus, píše portál Blesk.cz. Ten mu spôsobil ochrnutie pravej časti jeho tváre. Pre umelca je veľký problém nebyť schopný mimikou vyjadriť vnútorné pocity, preto aj Adam dúfa, že čoskoro bude v poriadku. Z nemocnice živo komunikuje so svetom prostredníctvom sociálnej siete.

Svojich priaznivcov počas uplynulého víkendu informoval, čo mu vlastne je, že už týždeň musí ležať v nemocnici. "Nie som tu s covidom, ale dostal som nejakú vírusovú infekciu a prestala mi fungovať pravá strana tváre, tak si ma tu pár dní nechajú," vysvetlil a ukázal hromadu liekov, ktoré musí počas hospitalizácie pravidelne užívať. "Budem zase v pohode, nerobím z toho veľkú drámu. Človek musí, holt, niekedy trochu spomaliť," svojich fanúšikov vzápätí upokojil. "Som veľmi rád, že žijem v zemi, kde je tak skvelé zdravotníctvo. Ďakujem veľmi doktorom a sestričkám, ktorí sa tu o mňa starajú, sú skvelí. O chvíľu snáď budem zas hádzať tie svoje debilné ksichty," nezabudol pochváliť personál nemocnice, kde ho liečia.

Vypočujte si Adamov hit, ktorý má takmer 1,5 milióna zhliadnutí:

Adam verí, že sa čoskoro opäť vráti do normálneho života, kde slávi úspechy aj hraním v rôznych filmoch a seriáloch. "Už sa veľmi teším, keď sa budem môcť smiať aj tou svojou pravou stranou. Kým ma dajú dohromady, môžem hrať v Bondovke nejakého záporáka," zavtipkoval, ale vie, že to nebude také jednoduché, ako by si želal. Po liečbe v nemocnici sa bude musieť doliečovať ešte nejakú dobu aj v pokoji doma. Podstúpi aj pár týždňov rehabilitácie. Na prácu vo filme, či nahrávanie nových piesní, zatiaľ musí zabudnúť. Nehovoriac o jeho obľúbených večierkoch, ale tie sa, na jeho šťastie, pre nariadenia pre covid aj tak nesmú konať. Zabáva sa preto komunikovaním na sociálnej sieti, kde má vyše 120tisíc sledovateľov, a pozeraním seriálov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MISIK 2.0 (@adammisik)

Ani Adamov otec, Vladimír Mišík, nie je celkom v priadku. Pre problémy s jeho zhoršujúcim sa zdravotným stavom musel už dávnejšie prestať aj vystupovať. Keby ho navyše napadol covid, mohlo by to pre neho skončiť fatálne. "Celý rok som s otcom v podstate chodil len v respirátore, rodinné večere a všetky stretnutia sme museli kvôli strachu obmedziť. Čas beží a momenty s rodinou sú to najdôležitejšie. Som rád, že otec dostal svoju prvú dávku vakcíny proti tomuto svinstvu a môžeme sa pomaly vracať do normálu," zveril sa na sociálnej sieti a pridal aj fotku, kde je spolu s otcom. Je vidieť, že mu na ňom veľmi záleží, napokon, aj talent zdedil zrejme po ňom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie