Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
S príchodom bábätka nastala kríza v spálni! Herec otvorene o nedostatku sexu!
Zdielať na

S príchodom bábätka nastala kríza v spálni! Herec otvorene o nedostatku sexu!

Archívna reportáž

Rodičovstvo je krásne poslanie, v ktorom sa našlo už mnoho žien aj mužov. Avšak mnohí sa zhodnú tiež na tom, že partnerský život po pôrode prejde neraz veľkou skúškou ohňom a niekdy sa do starých koľají už ani nevráti. Radosť, ale aj starostlivosť o bábätko často pohltia rodičov na toľko, že akosi už neostane miesto na ich vzťah a intimitu. Na nedostatok posteľných radovánok sa nedávno posťažoval aj slávny herec a snúbenec populárnej americkej speváčky Katy Perry, Orlando Bloom.

Herec Orlando Bloom sa v rozhovore pre denník The Guardian posťažoval na nedostatok sexu, ktorým trpí jeho vzťah s Katy Perry od narodenia ich dcérky Daisy Dove. Tá prišla na svet v auguste 2020 a svojim rodičom robí  obrovskú radosť, no zjavne trošičku narušil jej príchod ich "posteľné štatistiky".

Orlando a Katy pôsobia na sociálnych sieťach ako dokonalý a harmonický pár a pri každej príležitosti si lásku dokazujú nielen slovami aj skutkami. Avšak aj na ich zdanlivo perfektnom vzťahu je istá poškvrna, ktorá herca tak trochu trápi. V rozhovore sa herca Orlanda Blooma opýtal redaktor spomínaného denníka okrem iného aj na intímny život s Katy Perry. Herec priznal, že sexuálnu stránku ich vzťahu od narodenia dcérky veľmi zanedbávajú.

Katy Perry vystúpila na slávnostnej inaugurácii amerického prezidenta Bidena:

"Máme nedostatok sexu, avšak iba nedávno sme stali rodičmi," odpovedal bez servítky na otázku zvedavého redaktora. Napriek tejto skutočnosti sa však žiadna kríza vo vzťahu nekoná, a mnohí fanúšikovia sa naďalej pýtajú na dátum svadby, keďže ich pôvodné plány prekazila pandémia koronavírusu. Niektorí fanúšikovia si dokonca myslia, že tajný obrad dvojice už dávno prebehol. Paparazzi totiž prichytili speváčku Katy Perry na nedávnej dovolenke v uličkách na Havaji a na prste sa jej ligotal nový, podozrivo veľký zlatý prsteň.

Orlandovi pribúdajúci vek na charizme neuberá, Katy mu na sociálnych sieťach pravidelne venuje komplimenty:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom)

Pár sa zasnúbil ešte vo februári 2019 po trojročnej známosti a iba o rok a pol neskôr privítali svojho prvého potomka, dievčatko menom Daisy Dove. Orlando Bloom má v striedavej starostlivosti aj dieťa z prvého manželstva s modelkou Mirandou Kerr. Synček Flynn má už desať rokov a jeho rodičia sa rozviedli ešte v roku 2013 v relatívne priateľskom duchu. "Bolo to správne rozhodnutie. Nedávali sme si zo seba navzájom to najlepšie. Budeme však navždy priatelia," povedala už dávnejšie na margo rozvodu s Orlandom inokedy na slovo skúpa austrálska kráska. Azda jeho druhé manželstvo s Katy Perry dopadne zdarnejšie, a ani chvíľkový výpadok milostných aktivít ich lásku nepremení na "obyčajné" priateľstvo.

Súvisiace články

Najčítanejšie