Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mária Čírová s dcérkou ohúrili! Ako sestry, ale TOTO je fakt výkon!
Zdielať na

Mária Čírová s dcérkou ohúrili! Ako sestry, ale TOTO je fakt výkon!

Archívna reportáž

Mária Čírová patrí medzi tie šťastné stvorenia, ktoré keď sa "tam hore" rozdávalo, išli do radu aj niekoľkokrát. Je krásna, šikovná, múdra, úspešná, má prekrásny hlas, talent a ešte k tomu aj milujúcu rodinu stelesnenú okrem manžela aj v troch deťoch. Najnovší prírastok, synček Ruben, má len osem mesiacov a jeho starší súrodenci si na neho poriadne dlho počkali.

Mária Čírová mala len 20 rokov, keď sa jej narodil prvý synček Hugo. O dva roky neskôr pribudla dcéra Zoe a minulé leto Ruben. Mária je pritom ešte stále dosť mladá, aby mala pokojne aj ďalšie tri deti. A jej mladý vek je zjavný pri pohľade na Máriinu mladistvú tvár, ale aj dokonalú figúru.

Čírová patrí medzi šťastlivcov, ktorí môže zjesť na čo si len pomyslia a na ich postave to nezanechá žiadnu stopu. Paradoxne, Mária pritom vypeká o stošesť, nielen kváskový chlebík, na ktorý pred rokom namotala stovky žien, ale aj koláčiky, či aktuálne dokonca aj langoše. A nič, žiadne faldy sa nekonajú.

Mária je v kuchyni ako ryba vo vode:

​No nie je to tak úplne len skvelou genetikou a metabolizmom. Mária pravidelne cvičí, no v čase lockdownu speváčke neostáva iné, ako si poradiť sama, v domácom prostredí. No ako je zrejmé, má skvelú "sparing partnerku". "Ďakujem za krásne spoločné cvičenie, Zoinka! Ty si už teraz takou úžasnou parťáčkou mojou. Dnes sme si vymýšľali všelijaké pozície vo dvojici, najlepšia je podľa nás štvrtá foto, to ani my dve nevieme, čo to je, ale bola zábava! Skoro sme sa nerozmotali," okomentovala spoločné cvičenie s osemročnou Zoe zjavne nadšená mama Mária.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova)

Podľa pozícií išlo zrejme o jogu, ktorú preferujú mnohé celebrity, na čele s Darou Rolins, ktorá sa jej venuje už roky rokúce a figúru má vraj práve vďaka nej. Pri pohľade na profil Márie Čírovej sa ale zdá byť až neuveriteľné, že si pri troch deťoch, vypekaní a vyváraní, a mnohých ďalších aktivitách nájde čas aj na cvičenie. A úplne skvelé je, že zapojila aj dcérku, to sú tie krásne momenty s mamou, ktoré si deti obvykle zapamätajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie