Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šieste dieťa so štvrtým mužom?! Hviezda ukázala vypuklé bruško!
Zdielať na

Šieste dieťa so štvrtým mužom?! Hviezda ukázala vypuklé bruško!

Archívna reportáž

Niekdajšia britská modelka a hviezdička reality si svoju kariéru postavila nielen na kráse, ale aj na pravidelnom šokovaní. Jej život ale nie je nijaká prechádzka ružovým sadom. Po mileneckej avantúre s futbalistom otehotnela a ten ju iba krátko po pôrode opustil, synček sa navyše narodil s niekoľkými vážnymi genetickými poruchami. Napriek tomu našla v materstve zaľúbenie a s dvomi zo svojich troch exmanželov splodila dovedna päť detí. Zdá sa však, že aj pri takto veľkej rodine nemá ani po štyridsiatke stále dosť.

Britská televízna hviezdička Katie Price svojím nedávnym príspevkom na sociálnej sieti šokovala a zároveň prekvapila mnohých fanúšikov. Vo svojich 42 rokoch sa zrejme stane už po šiestykrát mamou, o čom má svedčiť fotka, na ktorej si hladí rastúce bruško. Otcom je jej momentálny partner, o desať rokov mladší predavač áut a reality šou hviezdička, Carl Woods (32).

Bývalá glamour modelka na Instagrame jasne naznačila, že je na ceste jej v poradí šiesty potomok, hoci potvrdzujúci komentár nepridala. Jej najstarší syn, zdravotne postihnutý Harvey, pritom minulý rok oslávil dospelosť a zatiaľ najmladšia dcérka Bunny má iba šesť rokov. Azda najznámejším otcom jej dvoch ďalších detí, Princess (13) a Juniora (15), je Peter Andre, spevák známy svojím hitom Mysterious Girl z 90. rokov. "Šťastní a zdraví. Je to ten najkrajší pocit zo všetkých. Carl, ďakujem, že si mojou súčasťou," napísala k fotografii, na ktorej si na prednom sedadle auta hladí rastúce bruško. Za niekoľko hodín si jej príspevok vyzbieral cez 140-tisíc lajkov a gratulovali jej mnohí kolegovia z reality šou brandže či fanúšikovia.

Katie si svojho partnera hýčka a azda nie je príležitosť v jej súkromí, ktorú by nezdieľala s publikom. Takéto prekvapenie pripravila Carlovi k jeho 32 narodeninám:

"Bábika moja," komentoval sladko fotku svojej partnerky aj samotný Carl. Našli sa však aj takí, ktorí si po skúsenostiach s hviezdičkou prahnúcou po sláve myslia, že je to len ďalší z jej trikov, ako na seba strhnúť pozornosť. "Myslím si, že iba zjedla poriadny kus koláča," napísal jeden z fanúšikov. Iná sledovateľka tvrdí, že to nie je poprvýkrát, čo Katie zverejnila fotku s rukou na "brušku". "Ona nie je tehotná. Pamätám si, keď urobila toto isté aj s jej posledným frajerom," napísala skepticky. Mnohí si totiž myslia, že je to len jej zúfalá odpoveď jej exmanželovi, striptérovi Kieranovi, ktorý iba pred niekoľkými dňami svetu oznámil že so svojou snúbenicou Michelle očakávajú prvého potomka. Katie s ním má dve deti,  7-ročného Jetta a najmladšiu dcérku Bunny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Avšak mnohí veria, že Katie je skutočne po boku Carla šťastná a nemá dôvod si podobné príbehy vymýšľať. A tak sa zdá, že sa zaľúbencom mohol už po roku vzťahu splniť ich sen, keďže ešte nedávno Katie vyhlasovala, že túži porodiť Carlovi ďalšie štyri deti. "S Carlom sme sa spoznali veľmi, veľmi rýchlo, pretože na začiatku nášho vzťahu sa mi stala nehoda, pri ktorej som si zlomila nohy a on ma musel všade nosiť," vysvetľuje modelka, prečo si myslí, že je práve Carl po troch nevydarených manželstvách pre ňu konečne ten pravý. "A tento rok sa vezmeme, a to už bude fakt niečo, pretože to bude navždy," vyhlásila ešte začiatkom roka 2021 v jednom z rozhovorov. Azda iba čas ukáže či ich láska vydrží neustály záujem médií a škandály, ktorými je Katie už povestná.

Súvisiace články

Najčítanejšie