Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Darine ťažké chvíle s dcérou! Jej Laura stojí pred veľkou zmenou a ovplyňuje to životy oboch!
Zdielať na

Darine ťažké chvíle s dcérou! Jej Laura stojí pred veľkou zmenou a ovplyňuje to životy oboch!

Človek sa môže cítiť mladý, kým nemá deti. Niežeby potom náhle ostarol, len zrazu uvidí plynutie času "v priamom prenose" - ani sa nenazdá a z jeho bábätka je škôlkar, školák, študent, rodič... A tak to ide dokola. Akurát z mladých rodičov sa v tom kolobehu stanú zrelí ľudia ani si nevšimnú ako. Podobne je na tom aj Dara Rolins (48). Darmo vyzerá, akoby prestala starnúť už pred 20 rokmi, jej dcéra jej plynúci čas pripomína.

To, že Dara Rolins si z veku ťažkú hlavu nerobí, je zrejmé aj z jej nastavenia - hocijako jej roky pribúdajú a od päťdesiatky ju delia už len dva, ona je stále duchom mladá, aktívna a večne pozitívne naladená. K tomu ešte treba prirátať jej postavu dvadsaťročnej športovkyne a je jasné, že Dara ostala stáť kdesi tesne okolo tridsiatky. Akurát, že jej dcérka Laura to má presne naopak. 

Ako na každom dieťati, aj na Laure, ktorá má Dara s muzikantom Matejom Homolom, každým rokom vidno, ako sa vyvíja a dospieva. Onedlho oslávi už 13. narodeniny a aktuálne ju čaká veľká životná skúška. Namiesto pravidelnej dovolenky v exotike, ktorú s mamou vždy v čase jarných prázdnin absolvovali, sa teraz chystá na prestup zo základnej na strednú školu.

Dara svoju dcéru nadovšetko miluje:

​Tak, ako na Slovensku, aj v Česku sa starší žiaci učia len dištančnou formou. Okrem tohto zvláštneho spôsobu vzdelávania má ale Laura aj iné povinnosti. "Každý deň má doučovanie z angličtiny, dvakrát v týždni má aj doučovanie z matiky, fyziky a češtiny," prezradila Dara náročný popoludnajší rozvrh svojej dcéry. Prestupové skúšky vzali zjavne vážne a hoci si Dara nie je úplne istá, čo napokon z Laury bude, vie, čo je jej srdcu blízke. "Lauru baví všetko. Všetko, čo v sebe nesie niečo také, čo treba objavovať, na čo musí prísť. A je pohybovo veľmi zdatná, aj pekne spieva, aj je šikovná na lyžiach aj na snowboarde," vymenúva hrdá mama záľuby svojej Loly, ako dcérku volá.

Hoci sa Dara s Matejom už dávno rozišla, ich vzťah sa časom upravil a dnes sú z nich priatelia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Jedna záľuba je ale predsa len trošku neobvyklá. "Doma máme tyč, takže robí aj pole dance, sme aj s jej otcom vyhodnotili, že to je ako taký iný druh gymnastiky. Je to také ťažké, že klobúk dole, lebo ona na tom stvára všelijaké veci," pochvaľuje si túto mimoriadne silovo náročnú pohybovú aktivitu dcéry Dara. Je zjavné, že si má Laura z čoho vyberať, no možno napokon prekvapí a nájde s čomsi celkom inom. Alebo možno potvrdí, že jablko nepadá ďaleko od stromu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie