Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Soňa Skoncová dala jasnú odpoveď, či bude syna skrývať! Na KOHO sa rozkošný chlapček podobá?
Zdielať na

Soňa Skoncová dala jasnú odpoveď, či bude syna skrývať! Na KOHO sa rozkošný chlapček podobá?

Archívna reportáž

Jojkárska moderátorka, modelka a podnikateľka Soňa Skoncová sa stala 10. marca po prvýkrát mamou. So snúbencom Robom Reisom sú spolu už devätnásty rok, iste už dávno museli čeliť otázkam, kedy bude bábo. Tak už dali svetu jasnú odpoveď.

Malý Robko dostal meno po otcovi a dá sa povedať, že si veľmi dobre vybral, komu sa narodí. Má milujúcich rodičov, ktorí majú krásny vzťah, obaja sú úspešní v tom, čo robia a synčekovi zabezpečili zázemie skutočne v hojnosti.

Že dostane malý Robko všetko, čo si len môže želať, je jasné už z detskej izby, ktorú mu rodičia dali spraviť. Soňa sa opäť spoľahla na profesionálov, čo je celkom zjavné aj pri pohľade na ich skutočne krásny a originálne zariadený dom v rodných Bojniciach. 

​V tomto malebnom mestečku prišiel na svet aj malý Robko. "Zo srdca chceme poďakovať Bojnickej nemocnici,  predovšetkým pani primárke Zuzane Bakovej a jej celému fantastickému tímu, za krásny pôrod a za úžasnú starostlivosť. Ako rodáci z Bojníc sme si pre nášho syna nemohli vybrať lepšie," rozplývala sa Soňa v deň narodenia jej synčeka na Instagrame. Ako doplnila, Robko je celkom zdravé bábo s dokonalými mierami 3600g a 52cm, a tak išli na štvrtý deň domov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Obaja milujúci rodičia sa nedeľu pochválili nielen fotkami a videjkom prvej cesty domov, ale Soňa pridala aj fotky svojho pokladu v celej kráse. Je tak jasné, že sa nezaradila medzi celebrity, ktoré deti skrývajú. "Konečne doma. Myslím, že sa mi tu bude páčitť. Tak čo poviete, budem na tatina, alebo na maminu?" pýta sa Soňa za svojho synčeka. V tomto momente sa to nedá s istotou povedať, ale fanúšikovia sa v komentári jednoznačne zhodli, že Robko je celá mama. A je skutočne nesmierne rozkošný.

Súvisiace články

Najčítanejšie