Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
To sa mu ako podarilo?! Český spevák šokoval fanúšikov, za pár týždňov schudol 11 kíl!
Zdielať na

To sa mu ako podarilo?! Český spevák šokoval fanúšikov, za pár týždňov schudol 11 kíl!

Archívna reportáž

Jar už klope na dvere a to je čas, keď sa mnohí ľudia začínajú sústrediť na svoju kondíciu a pomalé zbavovanie zimných kilečiek. Tie sú navyše ovplyvnené aj zúriacou pandémiou a s tým súvisiacim lockdownom. Avšak nájdu sa mnohí, ktorí práve vďaka nadbytku voľného času nezaháľali a začali s pohybom a zdravou stravou. Mnohí odborníci sa zhodnú na tom, že aj dobrá kondícia a silná imunita môže človeka pred vírusom, alebo ťažkým priebehom choroby ochrániť. Zhodiť nemalé číslo na váhe sa rozhodol aj známy český hudobník a za krátky čas sa mu podaril úctyhodný výkon.

Populárny český hudbník Ondřej Ládek (41), ktorý je známy skôr pod pseudonymom Xindl X, sa na sociálnej sieti fanúšikom pochválil poriadnym úspechom. Síce sa netýkal primárne jeho profesie, ale nemenej dôležitého zdravia a kondície. Podarilo sa mu totiž zhodiť za niekoľko týždňov poriadny kus z váhy a na fotke je to celkom evidentné. 

Spevák Xindl X, ktorý sa v susednom Česku teší veľkej popularite a stojí za hitmi ako Anděl či Láska v housce, si splnil svoje novoročné predsavzatie a urobil niečo pre svoje zdravie aj figúru. Po 8 týždňoch sprísneného režimu, upravenej stravy a pohybu sa mu podarilo schudnúť až 11 kíl, no na fotografii pôsobí jeho premena ešte výraznejšie. Spevák svojim fanúšikom prezradil, že je za tým nielen drina a odriekanie, ale aj pár trikov, ktoré ovláda jeho pani manželka.

Xindl X je typický vtipne pesimistickými textami a chytľavou hudbou, ktoré dopĺňa veselými videoklipmi:

"Ahojte kamaráti, svojich pravidelných 12 km mám za sebou, tak môžem zobrať ukulele a ísť trénovať na najbližší koncert!" pochválil sa športovým výkonom v popise príspevku na Instagrame. Na fotke je Ondřej nielenže výrazne štíhlejší, ale má aj zdravú opálenú pokožku a zbavil sa svojho tradičného strniska. V porovnaní s nedávnou minulosťou pôsobí takmer o polovicu ľahší, čo nedalo mnohým jeho priaznivcom. "Vyzerá to tak na 20 (kíl), dosť dobré," znel komentár jedného z priateľov na sociálnej sieti a v podobnom duchu sa niesli aj ostatné obdivné komentáre fanúšikov. 

Xindl X a jeho premena zožala na sociálnej sieti úspech:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Xindl X (@xindlxofficial)

"Ďakujem veľmi pekne za všetky tie milé reakcie na môj nedávny príspevok, kde mi gratulujete ako zázračne som schudol. Ale aby ste neboli v piatok na mojom online koncerte sklamaní," prekvapuje v jeho reakcii na komplimenty a vysveľuje, že je za tým možno aj zopár tajných trikov. "Moja žena vie, ako ma vyfotiť, aby som vyzeral štíhlejší, a z druhej polovice je to aj tým, že moja žena vie, čo mi obliecť, aby som vyzeral štíhlejší," píše ďalej Ondrej, no dodáva, že za jeho premenou je aj drina, ktorú podstúpil v rámci novoročných predsavzatí.

Na porovnanie, takto vyzeral hudobník ešte v polovici januára 2021:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Xindl X (@xindlxofficial)

"Ďakujem za potlesk, a v nasledujúcich mesiacoch hodlám makať na tom, aby som si ho zaslúžil a vyzeral takto štíhlo aj v skutočnosti. Po suchom januári a suchom februári pokračujem suchým marcom, ďalej počítam kalórie a odkráčané kilometre, nech sa dá na mňa v lete na festivaloch pozerať," uzavrel optimisticky a pozitívne naladený Ondřej svoj príspevok. Mnohí veria, že sa jeho slová naplnia, a pandémia bude do leta bude iba trpkou spomienkou nielen pre umelcov, ale aj ich fanúšikov a milovníkov kultúry.

Súvisiace články

Najčítanejšie