Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obrovské prekvapenie! Jan Kraus sa stal starým otcom, jeho syn David tehotenstvo priateľky tajil!
Zdielať na

Obrovské prekvapenie! Jan Kraus sa stal starým otcom, jeho syn David tehotenstvo priateľky tajil!

Archívna reportáž

Českému spevákovi, hudobníkovi aj textárovi Davidovi Krausovi (41) sa vo vzťahoch doteraz veľmi nedarilo. Zrejme za to môže jeho údajne komplikovaná povaha, ktorú tak trochu aj úprimne priznáva. Pred dvomi rokmi sa škandálne ukončil jeho vzťah s tenistkou Strýcovou, odvtedy sa mu do ďalšieho vzťahu veľmi ísť nechcelo. Minulý rok sa však začal ukazovať s mladou krásnou modelkou Sarah Opravilovou (21), obaja však tvrdili, že sú len priatelia. Evidentne muselo ísť o veľmi intenzívne priateľstvo.

Fotka na Instagrame, kde sa minulý rok syn Jana Krausa, David, a modelka Sarah Opravilová na prvého mája  bozkávali pod čerešňou, celkom jasne naznačovala, že to nebude len tak nejaké kamarátstvo. A teraz prišiel živý dôkaz ich lásky. Narodila sa im dcérka.

Pre Davida Krausa je to jeho prvé dieťa a privítal ho s veľkým nadšením. "Rád by som sa s vami podelil o tú najkrajšiu správu. Narodilo sa nám nádherné, zdravé dievčatko menom Ester. Splnil sa mi sen všetkých snov. Ďakujem najviac jej mame, na ktorú som veľmi pyšný. Je to ten najväčší zázrak zázrakov, vďaka ktorému sa vám v jednom okamžiku zmení život...," napísal na sociálnej sieti novopečený otecko svojim priaznivcom. Celé tehotenstvo ako aj pôrod partnerky nechával pritom pred verejnosťou v tajnosti. A v tajnosti drží aj tváričku čerstvo narodenej dcérky. "Fotku sem dávať nechcem, pretože je to pre mňa teraz veľmi súkromné a krehké," napísal dojatý spevák.

David má pre krásne ženy slabosť:

​Malá Ester sa narodila v známej pražskej pôrodnici v neľahkej dobe pandémie. "Zároveň mnohokrát ďakujem pôrodnici v Podolí za skvelú starostlivosť a ich dobrú náladu v tejto neľahkej dobe. Sledoval som s respirátorom, ako sa chovajú k ostatným ľuďom. Neskutočná pozornosť a ohľaduplnosť. Každý je tam VIP a tak to má byť. A to sa tam rodí v podstate nepretržite," vyjadril David s úctou svoj obdiv k práci personálu. 

Pozrite sa, ako vyzerá krásna Krausova partnerka:

Uverejnil používateľ Sarah Opravilová Pondelok 7. septembra 2020

Krausova partnerka a zároveň novopečená mama Sarah je modelka. Na atraktívne partnerky si tento spevák s rozporuplnou povahou vždy potrpel. Ešte ako mladík sa zamiloval do slovenskej herečky Zuzany Norisovej a zložil pre ňu pieseň, ktorú aj naspieval. Vďaka nej vzbudil pozornosť na československej hudobnej scéne, ale lásku Zuzany si ňou nezískal, práve naopak, naštval ju a z toho sa tak trošku zrútil. Obaja si na tie časy zaspomínali v Show Jana Krause začiatkom minulého roku. Teraz sú už priatelia a na tej historke sa len zasmejú. Zuzana je šťastne vydatá a je mamou dvoch dcér. David sa stal zas otcom a najkrajšie dievča na svete bude odteraz pre neho jeho dcérka Ester. Hádam mu to s jej krásnou mamičkou Sarah vydrží.

Instagram/DK

Súvisiace články

Najčítanejšie