Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po prvýkrát ukázala bábo! Hviezda kočíkuje pohodlne bez podprsenky a s rúškom na brade!
Zdielať na

Po prvýkrát ukázala bábo! Hviezda kočíkuje pohodlne bez podprsenky a s rúškom na brade!

Archívna reportáž

Iba pred pár dňami načapali zvedaví paparazzi americkú popovú hviezdičku a čerstvú mamičku na jednej z havajských pláží v obložení jej blízkych priateľov a rodiny. Avšak do očí bila skutočnosť, že na pláži chýbala päťmesačná dcérka Katy Perry a Orlanda Blooma menom Daisy Dove, ktorej tváričku pár pred objektívmi úzkostlivo chránili. Zdá sa však, že hra na mačku a myš s dotieravými fotografmi slávnych rodičov už unavila a na jednej z ulíc exotického Havaja svoju dcérku ukázali po prvýkrát v plnej kráse.

Speváčka Katy Perry (36) a jej snúbenec, herec Orlando Bloom (44) si momentálne užívajú dovolenku na slnečnom Havaji. Denník The Sun priniesol vôbec prvé fotografie ich malej dcérky Daisy Dove. Páru sa tváričku pol roka starého dievčatka darilo úspešne skrývať, no tentokrát urobili výnimku a maličká Daisy dokonca z útrob kočíka na jednej z havajských uličiek paparazovi do objektívu zakývala. 

Daisy Dove, ktorá sa narodila v auguste roku 2020, vie už teraz, čo sa na dieťa celebritných rodičov patrí a zvedavému objektívu naznačila rozkošné kývnutie. Aj keď to bola pravdepodobne iba náhoda, úlovok pre fotografa je to poriadny. Rodičia totiž dcérkinu tvár ukázali vôbec po prvýkrát, žiaľ, z legálnych dôvodov musia byť jej detaily zarastrované. Fanúšikov však potešil aspoň takýto pohľad na ich obľúbenú speváčku, ktorá si na dokonalý zovňajšok v havajských horúčavách nepotrpí. A zdá sa, že práve tým si získala ešte väčšie sympatie mnohých žien po celom svete.

Takto Katy oznámila svoje tehotenstvo vo videoklipe k piesni Never Worn White v marci 2020:

Katy sa objavuje bez mejkapu a nemá zbytočné komplexy kvôli jej popôrodným kilečkám navyše, za čo si získala mnohé ovácie, no ako to už býva, aj kritické komentáre. Iba nedávno sa totiž bez problémov na pláži vyzliekla do plaviek bez ramienok a nevadilo jej ani to, že ju paparazzi zachytia bez nánosov mejkapu a s na ňu neobvyklými oblinkami. Našli sa takí, ktorí si speváčku kvôli jej "nedokonalému" výzoru doberali a pýtali sa, či je opäť tehotná.

​Avšak, či sa to niekomu páči alebo nie, aj bežné ženy, aj celebritné matky chodia po pôrode oddychovať na pláž a snáď od nich nemožno žiadať, aby sa zožierali akousi nedokonalosťou. Aj na prechádzku s Dove zvolila 36-ročná speváčka pohodlné tielko bez podprsenky a legíny olivovej farby, trochu súkromia si dopriala len v tieni šiltu čiapky, na ktorej svietil nápis "MAMA". Fotky z prechádzky Katy Perry s malou Dove v uličkách mestečka na Havaji si môžete pozrieť v galérii TU.

Katy Perry sa úlohy porotkyne talentovej šou nevzdala ani počas tehotenstva, prirástla jej k srdcu natoľko, že sa jej zhostila aj v pokračovaní šou American Idol:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

​Jediné, na čo Katy akosi pozabudla, bolo rúško, ktoré mala stiahnuté až hlboko pod bradou. Aj keď Hawai je s priemerom 50 nových prípadov a nula až dvoma úmrtiami denne jedno z tých bezpečnejších miest na Zemi, opatrnosť je vždy na mieste. 

Na porovnanie sú čísla celých Spojených štátov amerických alarmujúce, krajina má viac ako 29 miliónov infikovaných a vyše pol milióna mŕtvych. Situácia má vraj zachrániť masívne celoplošné očkovanie, vakcínu už dostalo viac ako 225 miliónov obyvateľov prevažne z rizikových skupín, zamestnancov v rizikových povolaniach či zdravotníkov v prvej línii.

Súvisiace články

Najčítanejšie