Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Príšerný útok! Postrelili muža venčiaceho speváčkine psíky, za ich vrátenie ponúka až POL MILIÓNA!
Zdielať na

Príšerný útok! Postrelili muža venčiaceho speváčkine psíky, za ich vrátenie ponúka až POL MILIÓNA!

Archívna reportáž

Mnohé hviezdy si hektický život plný večierkov a povrchných priateľstiev vynahrádzajú vernými domácimi miláčikmi. Pravdou je, že iba tie svojho pána milujú takého aký je, a jediný úplatok im je chutný pamlsok. Jedna z najúspešnejších speváčiek desaťročia si zaobstarala rovno troch štvornohých miláčikov a pre prípady, keď musí odísť za prácou na dlhšie im zabezpečila osobného venčiara, ktorý sa za slušnú odmenu o psíkov stará. Azda ani vo sne slávnej dive a jej zamestnancovi nenapadlo, že sa môže prechádzka s jej psami zvrtnúť v tragédiu.

Osobný venčiar chlpáčov speváčky Lady Gaga bol pri rutinnej prechádzke s jej troma miláčikmi menom Miss Asia, Koji a Gustavo, štyrikrát postrelený do hrudníka. Pritom práve posledné dva menované psy francúzskeho buldočka boli dvoma útočníkmi ukradnuté. Podľa informácií denníka The Sun speváčka za ich navrátenie ponúkla závratnú odmenu až pol milióna amerických dolárov.

Speváčkin psí pestún Ryan Fischer bol krátko po útoku vo vážnom stave, no pri vedomí a so silným krvácaním prevezený do najbližšej nemocnice. Incident sa stal krátko pred desiatou hodinou večer v západnom Hollywoode, kde ho mali dvaja neznámi útočníci v pokrývkach hlavy štyrikrát postreliť do hrudníka a ukradnúť psy hviezdnej speváčky. Hrozivá udalosť sa stala počas neprítomnosti speváčky, ktorá sa nachádzala podľa informácii spomínaného denníka v Taliansku. Ryanov súčasný zdravotný stav a to, či útok prežil, je zatiaľ neznámy.

Lady Gaga momentálne nakrúca film o dedičovi módneho domu Maurizziovi Guccim, ktorého zavraždili v roku 1994. V ňom si zahrá jeho bývalú manželku Patriziu, ktorá strávila 16 rokov vo väzení za objednanie vraždy svojho exmanžela. V roku 2014 ju z väzenia prepustili:

Francúzsky buldočkovia Koji a Gustav zmizli hneď po streľbe v útrobách bieleho BMW, na ktorom utiekli obaja páchatelia. Podľa polície boli obaja muži afro-amerického pôvodu a tváre im zakrývali čiapky so šiltom. Po ich hroznom útoku ostal Ryan v bolestiach ležať na zemi, ktorá sa rýchlo sfarbila jeho krvou. Jediná, kto útok prežila bez vážnejšej ujmy bola sučka Miss Asia, ktorá v panike utiekla. Neskôr sa ju policajtom podarilo nájsť a odovzdali ju speváčkinmu bodyguardovi. Ešte predtým sa však ranený Ryan k psíkovi z posledných síl pritúlil, ako je vidno na hrozivých záberoch z miesta činu, ktoré si môžete pozrieť v galérii TU.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Samotná Lady Gaga je udalosťou mimoriadne otrasená a okamžite vyhlásila, že za navrátenie psíkov odovzdá nálezcovi pol milióna dolárov bez akýchkoľvek ďalších otázok. Ten ju môže kontaktovať na email nesúci mená jej miláčikov KojiandGustav@gmail.com. Speváčka sa momentálne nachádza v Ríme, kde nakrúca nový film Ridleyho Scotta s názvom Gucci, v ktorom hrá exmanželku Maurizia Gucciho, Patriziu Reggiani. Gaga svojich psíkov nadovšetko miluje a svojou láskou k nim sa netají ani na sociálnych sieťach, a tak nie je vylúčené, že niekto psíky spoznal a rozhodol sa speváčku nechutne vydierať. A ako sa ukázalo, žiaľ, trafil klinec po hlavičke.

Súvisiace články

Najčítanejšie