Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Do Bagárovej sa navážajú ženy pre jej fungovanie s dcérkou! Musela už TOTO svoje konanie obhajovať!
Zdielať na

Do Bagárovej sa navážajú ženy pre jej fungovanie s dcérkou! Musela už TOTO svoje konanie obhajovať!

Archívna reportáž

Dobre to pozná každá jedna matka - všetci majú pocit, že by to s jej dieťaťom vedeli lepšie. Akurát, že kým pri "bežných smrteľníčkach" majú ten pocit obvykle "len" mamy, babky, svokry či kamarátky, pri celebritách majú ten pocit všetky ženy. A tak aj Monika Bagárová pravidelne počúva a číta, čo by mala robiť inak, aby to bolo dokonalé... Či skôr podľa predstáv úplne cudzích ľudí.

Už od narodenia májovej Ruminky Muradovej boli jasné tri veci - že ju jej mama miluje najviac vo vesmíre, že je to rozkošné usmievavé dievčatko, a že je to nočný vták. Česká speváčka Monika Bagárová (26) sa už neraz aj verejne posťažovala, že ju ponocovanie jej bábätka privádza miestami do zúfalstva. Našťastie, uvedomovala si, že je to "len obdobie" a skôr či neskôr sa skončí. A skutočne, miestami sa situácia zlepšovala.

No ako sa ukazuje, predsa len to také ideálne nie je - deväťmesačná Rumia je totiž nočný vták. Monika pravidelne v poslednej dobe pridáva fotky jej vysmiatej dcérky, ako sa veselo zabáva aj tesne pred polnocou. Pochopiteľne, dalo sa čakať, že sa opäť ozvú "radodajky", ako tento typ žien nazýva Kristína Tormová, a budú mať zaručené rady, ako spraviť z Ruminky dokonalého spáča a presne určia, kde všade robí Monika chyby.

Monika a jej kamarátka, speváčka Markéta Konvičková, sa stali mamami v tom istom roku:

Našťastie, Monika je po vyše desiatich rokoch v šoubiznise odolná a namiesto toho, aby sa nervovala, raz za čas napíše, ako to doma majú zariadené. "Spinká trikrát denne a máme režim, aspoň cez deň. Skúšala som aj variant dvakrát, aj raz denne, no aj tak má večer energiu a nechce sa jej spať," objasňuje fungovanie svojej dcérky. Počas noci sa ale potom budí na dojčenie len dvakrát a spí ráno až do deviatej, či aj dlhšie, čo Monike veľmi vyhovuje.

Instagram/MB

​No prezradila, akú fintu aktuálne na dcérku vyskúšala. "Ukázala som jej, že všetci spia. Prešla som s ňou celý dom a potichu som povedala, že už musíme tiež spinkať. A zabralo to," hlási nadšená mama Monika. A hoci cez deň je to potom opäť náročné, lebo zvedavá Ruminka je vo fáze lezenia a objavovania, a tak mama musí byť nonstop v strehu, nad tým všetkým sa vznáša tá najväčšia pravda: "Vôbec to nevadí, lebo to k tomu patrí a je to tá najväčšia láska". Monika jednoducho neustále ukazuje, aký má skvelý cit pre materstvo, a či ide spať Rumia o deviatej, či o polnoci, je to úplne jedno, kým je to také spokojné a šťastné bábätko, ako to už na prvý pohľad je.

Instagram/MB

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie