Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná Jasmina?! Správa poriadne prekvapila!
Zdielať na

Tehotná Jasmina?! Správa poriadne prekvapila!

Archívna reportáž

Sanel Vrbovský má niečo vyše 1,5 roka a jeho rodičia by ho evidentne od lásky najradšej zjedli, napokon, tak to azda cíti väčšina rodičov voči svojim deťom. Nikoho by neprekvapilo, ak by Jasmina čakala druhé dieťa a portál čas.sk túto bombastickú správu aktuálne priniesl.

Portál čas.sk priniesol informáciou, že Jasmina Alagič Vrbovská odmietla istú spoluprácu na projekte údajne práve preto, že je tehotná. Hoci túto správu mnohí už každým dňom skutočne očakávajú, v tomto prípade sa zdá, že ovácie sú predčasné.

Dôvod, prečo Jasmina údajne projekt odmietla musí byť niekde inde, lebo na správu reagovali manželia Vrbovskí okamžite a veľmi podráždene. Na ich profiloch na Instagrame sa celkom jasne vyjadrili, že žiadne tehotenstvo sa nateraz nekoná.

Pre Patrika je rodina absolútna priorita:

​Rytmus ostal verný svojej povesti a na správu reagoval tvrdými slovami. "Toľko závažných a nevyriešených vecí sa deje v našej krajine a oni bláznia ludí detskými o*ebmi," napísal a pridal hashtag #niesmetehotni. Jasmina začala rovno veľkými písmenami - "NIE SOM TEHOTNÁ". A rozhorčene pridala komentár: "Naozaj netuším načo je dobré v priemere každého štvrť roka ľudí zavádzať polemizovaním o mojom fiktívnom tehotenstve, je toľko krásnych reálnych vecí, o ktorých sa dá písať".

Patrik a Jasmina patria nepochybne medzi najsledovanejšie páry v našom šoubiznise a azda sa dá povedať, že idú dobrým príkladom, čo sa týka lásky nielen k sebe navzájom, ale aj k synčekovi. Aj preto už všetci čakajú, kedy sa rozhodnú rodinku obohatiť o ďalší malý poklad, hoci sa Jasmina už viackrát vyjadrila, že aktuálne to zatiaľ nie je na programe dňa, no rozhodne sa jedného dňa nebudú tehotenstvu brániť. V tomto momente to ale zjavne nie je, aspoň tak to tvrdia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie