Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tak už aj Bagárová neodolala! Ruminku TAKTO natrvalo ozdobila!
Zdielať na

Tak už aj Bagárová neodolala! Ruminku TAKTO natrvalo ozdobila!

Archívna reportáž

Rumia Muradova má už 9 mesiacov a z malého bábätka je šikovná, zvedavá slečna. Jej mama, česká speváčka Monika Bagárová (26), si dáva záležať na tom, aby bola jej dcérka stále ako zo škatuľky. V našich končinách patrí tak nejako automaticky k dievčatám ešte jedna ozdoba.

Monike Bagárovej sa zrejme splnil sen, keď sa jej podarilo spolu s partnerom, zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom, splodiť dievčatko. Speváčka patrí k neustále dokonalo upraveným celebritám a bez štýlového oblečenia a dokonalého makeupu snáď ani nevyjde z domu. Túto svoju vášeň pre zdôrazňovanie ženskej krásy môže teraz naplno rozvíjať aj na svojej dcérke.

Ruminka ešte, pochopiteľne, žiadny makeup ani iné úpravy nepotrebuje, no parádiť ju môže mamička do vôle. Pri ponuke, aká je pre dievčatká v súčasnosti na trhu, je veľmi ťažké odolávať rozkošným oblečkom a Monike sa to tiež zjavne nedarí.

Pripomeňte si Monikinu desať rokov starú pesničku:

No je ešte jedna vec, ktorou sa môžu dievčatká už od malička krášliť. V našich končinách je zvykom dievčatká ozdobiť pomaly už v pôrodnici náušničkami. Niektorí rodičia sa rozhodnú počkať až do vyššieho veku dieťatka, aby mohlo samé prejaviť vôľu, či si vôbec chce nechať ušká prepichnúť. Monika ale rozhodla za Ruminku a tak sa deväťmesačné dievčatko môže už teraz zdobiť aj šperkami.

Instagram/MB

"Moja ňuňanaa šikovná," pochválila Monika Ruminku za zrejme statočný výkon pre nepríjemnom akte prepichovania uší. Jej dcérku už zdobia drobné trblietavé kamienky a snáď čoskoro zmizne aj začervenanie, ktoré je z fotky zatiaľ veľmi zreteľné. Aby v tom ale Rumia nebola sama, aj jej mama si nechala jednu dierku pridať a pochválila sa rovnakou náušničkou, ako jej dcérka. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie