Skoro jasno
15°
Bratislava
Agáta odstrihla TOTO posledné spojenie s Prachařom! Ale snubný prsteň od neho stále nosí!
Zdielať na

Agáta odstrihla TOTO posledné spojenie s Prachařom! Ale snubný prsteň od neho stále nosí!

Archívna reportáž

Modelka a influencerka Agáta Prachařová (35) konečne vyriešila to, na čo sa už dlho chystala. Podarilo sa jej tak dať poslednú bodku za dlhoročným vzťahom a manželstvom s hercom Jakubom Prachařom. Aj keď zas nie až tak celkom, keďže ju s ním bude naďalej spájať ich rozkošná dcérka Mia (3).

Agáta Hanychová je veľká bojovníčka a keď si niečo vezme do hlavy, tvrdohlavo ide za tým. Zatiaľ jej skoro všetko, až na nepodarené vzťahy, vcelku vychádza. Rozvod medzi ňou a Jakubom Prachařom síce prebehol ešte v septembri 2020, ale spor o ich spoločný majetok pokračoval donedávna. Avšak nielen to spôsobovalo vrásky na čele prostorekej modelky, pre denník Blesk.cz priblížila patálie s formalitami, ktoré musela riešiť napriek nepriaznivej situácii spôsobenej pandémiou koronavírusu.

​Agáta sa po rozvode rozhodla vyriešiť aj zmenu priezviska a navrát k dievčenskému menu Hanychová. Stačilo jej zájsť len na matriku do pol roka od rozvodu, čo ale bol kameň úrazu. Aj v tomto prípade bola na vine pandémia koronavírusu. Na matrike mali totiž kvôli vládnym nariadeniam obmedzené úradné hodiny a Agáte sa dlho nedarilo zmestiť sa do nich. Konečne sa jej to na poslednú chvíľu podarilo.

 Agáta si v roku 2010 zahrala aj vo videiklipe sloveského rapera Rytmusa s názvom Zlatokopky:

"Úradné hodiny sa predĺžili a nie sú tam také fronty, takže som tam v pondelok zašla. Už sa teším, keď to všetko bude za mnou. Jediné, čo nás s exmanželom bude spájať, je naša dcéra Mia," prezradila hneď po úspešnom vybavení tejto záležitosti v rozhovore. Teraz ju čakajú ďalšie vybavovačky kvôli zmene priezviska na dokladoch ako sú občiansky, vodičský a zdravotný preukaz, pas, či bankové údaje.

Agáta momentálne žiari šťastím po boku potetovaného fešáka Adama Raitera:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ale ešte niečoho sa Agáta v súvislosti s exmanželom predsa len nevzdala. Nedávno sa v talkshow 7 pádů Honzy Dědka pochválila prsteňom na ruke. "Stále nosím snubný prsteň od Kuba. Je pekný, ale dal mi ho až po svadbe, takže ho nosím ako darček, nie ako snubný prsteň," špekulatívne obhajovala svoje rozhodnutie pred moderátorom programu. Ktovie čo si o tom myslí jej najnovší partner Adam, hoci tak ďaleko asi vo vzťahu ešte nie sú - najprv musia prekonať Agátinu magickú hranicu, teda aspoň pol roka vzťahu.

Súvisiace články

Najčítanejšie