Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šialená požiadavka! Speváčka sľúbila zápasníkovi MMA rande, ak pre ňu spraví TOTO!
Zdielať na

Šialená požiadavka! Speváčka sľúbila zápasníkovi MMA rande, ak pre ňu spraví TOTO!

Archívna reportáž

Na rôzne výstrelky si už fanúšikovia aj kritici speváčky hitov Wrecking Ball či Midnight Sky už mohli za tie roky celkom zvyknúť. Aj keď mala aj svoje svetlejšie chvíľky, keď sa miestami zdalo, že dokáže po boku dnes už exmanžela Liama Hemswortha žiť pokojný život bez škandálov, vždy sa vrátila k svojmu pravému ja nespútanej divošky. A tak ju jej fanúšikovia milujú, a nielen oni, náklonnosť a záujem o jej priazeň nedávno prejavil aj istý MMA zápasník z USA.

Speváčka Miley Cyrus (28) sa na sviatok zaľúbených dočkala príjemného prekvapenia, keď ju MMA zápasník Julian Marquez požiadal, aby bol jeho tohtoročnou Valentínkou. Miley neostala svojej povesti nič dlžná a športovcovi poslala najprv úlohu, ktorú musí splniť, ak s ňou chce stráviť tento romantický sviatok.

O tom, že má kontroverzná speváčka množstvo nápadníkov, nie je iste žiadnych pochýb. Veď napokon, kto by odolal jej vábeniu na odvážných fotografiách, ktorými zaplavuje pravidelne svoj profil na sociálnej sieti. O priazeň speváčky sa najnovšie uchádza aj drsný profi zápasník, ktorý sa rozhodol oznámiť svoju náklonnosť k Miley verejne a vskutku originálne. Julian Marquez po víťaznom zápase, ktorý sa odohral v USA v predvečer Valentína, poriadne prekvapil moderátora svojim vyhlásením, že si praje, aby sa jeho "valentínkou" stala práva svetoznáma speváčka a herečka.

"Čakal som 31 mesiacov, aby som sa dostal k tomuto mikorfónu. Teraz je môj čas zažiariť. Takže, Miley Cyrus, budeš mojou Valentínkou?" vyhlásil celý spotený v pozápasovom rozhovore. Narážal tým aj na skutočnosť, že sa mu nepodarilo podobný záps vyhrať už od roku 2017. Speváčka zareagovala na druhý deň, víťazovi zagratulovala, no dala si jednu podmienku, ktorú musí splniť, aby si spolu vyšli na rande. "Ohoľ si hrudník do tvaru písmen MC a budem tvoja. Krásneho Valentína a gratulujem ti, láska!" napísala v odpovedi na tweet organizácie ESPN MMA, ktorá športové podujatie zastrešuje. Avšak zápasník taktiež pohotovo vyrukoval s podmienkou. „Miley Cyrus ak si necháš hennou vytetovať nápis 'Kubánska raketová kríza' nad tvoj pupok, tak ako to mal 2pac, idem do toho," tweetol športovec, ktorého prezývka odkazuje práve na medzinárodný konflikt medzi Sovietskym zväzom a USA z roku 1962, spolu s fotkou Miley, na ktorej má fotošopom prirobené tetovanie na jej vyppracovanom bruchu. 

Zápasník a speváčka si neskôr vymenili ďalšie valentínske odkazy:

Aj keď sa už Julian priamej odpovede nedočkal, speváčka poslala jemu, a azda aj všetkým nádejným i bývalým partnerom a nápadníkom štipľavý odkaz. K fotke v rockerskom tričku, ktoré odhaľovalo jej štíhle nohy napísala stručne: "Toto mohlo byť tvoje, ale si hlúpy". Neskôr speváčka pridala aj fotografiu s krásnou kyticou kvetov a naznačila, že s niekým trávila tohtoročný Valentín. Julian a aj iní adpeti o jej priazeň si však môžu oddýchnuť, Miley je stále single a sviatok zaľúbených si užívala v spoločnosti matky Trish a sestry Noah, od ktorej spomínanú kyticu dostala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie